LUNA OVO PORUČILA DRAGINJI!

Autor:

Zadruga

14.06.2018

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Česta rečenica zadrugara jeste da su oni tu da komentarišu ponašanje jedni drugih. Ovoga puta je stavljen poseban akcenat na tuču Lune Đogani i Slobe Radanovića!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Gordana Džehverović je ovim povodom odlučila da pošalje poruku svima koji mogu da se nađu u sličnoj situaciji.

- Ja sam starija i već sam gledala ovakve scene u spoljnom svetu, a sve je moglo katastrofalno da se završi. S obzirom na to da znamo da smo najgledaniji, neka ovo bude pouka svima koji ovo gledaju - rekla je Goca.

- Ja znam Goco, sve si u pravu. Ja znam da me napolju čeka lekcija i tortura, meni moja mama nije mogla da kaže sve preko telefona, a nije ni htela, znam. Ja se izvinjavam Draginji zbog svega, ne želim da mi zameraju zbog toga što sam mu uradila, ali ja njega mnogo volim i ne mogu da iskontrolišem bes zbog njega i Kristine i to što joj je sve pričao - rekla je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

14.06.2018 12:14

Zorica Marković upravo priča da će Anabela sigurno da pozajmi 10.000 evra i da glasa za Lunu u finalu. I kad Luna osvoji glavnu nagradu, ona će vratiti te pare.

Odgovori 22 2
Nickname

14.06.2018 13:11

@Ana - Ne mora to Zorica da prica, to je logicno posle svega sto je Anabela do sada uradila! Ko normalan bi glasao za Lunu ?!?! Pa, cak i da je ispred svog vremena, u shvatanju o javnoj prevari i ponosnoj ljubavnici?!?! Ako uspe u tome, i Luna pobedi - onda je ova Srbija, definitivno, otisla u pogresnom smeru, u svemu.

Odgovori 18 1