LJUBAVNI TROUGAO U ŠPANSKOJ VERZIJI: Zadrugarima pušteni URNEBESNI SNIMCI!

Autor:

Zadruga

15.06.2018

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne večeri stanarima Bele kuće su puštani snimci zbog kojih su zadrugari ulazili u žestoke svađe, a neretko i poricali da su uputili jedni drugima teške reči. Nakon nekoliko klipova kojima su zadrugari bili užasnuti, usledili su smešni snimci.

Foto: printscreen/instagram
Zadruga

Naime, Instagramer Nemanja je svih devet meseci pomno pratio dešavanja u rijalitiju "Zadruga", a ponašanja stanara Bele kuće su ga inspirisala da izmontira snimke tako da sve izgleda kao španska serija, čiji su glavni akteri ljubavni trougao Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar. 

 

Prijatelju, papuče! ? #slobaradanovic #zadruga #newanja

A post shared by Nemanja Milošević (@newanja) on Jun 13, 2018 at 7:27am PDT

Zadrugari su bili oduševljeni što su odgledali ove snimke i svaki od njih ispratili kroz smeh, uprkos tome što je trenutak koji je izmontiran bio veoma potresan za aktere ovog zabavnog programa.

S obzirom na to da je u jednom od klipova Sloba video svoju majku, ona nije mogao da sakrije svoje oduševljenje, pa prokomentarisao kako je presrećan što je video majku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading