(VIDEO) FILIP OTKRIO ŠTA SU KIJA I ON RADILI U KUPATILU!

Autor:

Zadruga

15.06.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera "Kupatilo" uzdrmala je rijaliti "Zadruga", međutim, kako je vreme prolazilo, misterija je ostala nerešena!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

Dok je bio u rijalitiju, mnogo prašine se dizalo oko njega. Pored silnih svađa sa devojkom Marijom Anom Smiljanić, vezivali su ga za još neke zadrugarke.

Najviše pažnje je privukao njegov odnos sa Kijom Kockar, a pričalo se i o njihovom seksu što je ona sve vreme poricala, a on je prvo negodovao, pa onda priznao.

Filip je sinoć izbačen iz "Zadruge", pa se sreo sa bivšim učesnikom Miljanom Vračevićem i ponovo potvrdio da su on i Kija imali noć strasti.

- Jesi li je*o Fićo Kiju? Reci slobodno! – rekao je Miljan Vračević Filipu u zajedničkom snimku, a on je odgovorio:

- Gde nisam!

 

"Gde nisam" ??? Fićo,volim te ❤ @don.filipo.tattoo

A post shared by Ljubav za ljubav ? (@lunaslobatorii_) on Jun 14, 2018 at 6:25pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Ana

15.06.2018 11:16

Filipu nisam verovala ni dok je bio u Zadruzi, a ne verujem mu ni sada. Poznato je da je on prijatelj Luninih roditelja. A i kako verovati coveku koji se dva puta kune u majku, a jednom kaze da je bilo, a drugi put ne. Znaci, lazov je, sta god da je istina.

Odgovori 75 18
Ivan NS

15.06.2018 11:42

Kako je glup ovaj Filip,zar stvarno misli da ce mu neko poverovat s'obzirom da je pokazao najgore u zadruz isto jedan covek moze da pokaze,najobicniji sljam!

Odgovori 69 16
blučanka

15.06.2018 11:59

Bravo Fićo, nadamo se i opširnijem tj. detaljnijem izvješću. Ukoliko novinari budu imali mu.a da te pitaju. Dosta je bilo favorizovanja dotične gospođe i od strane novinara i od strane produkcije.

Odgovori 29 69
Ana

15.06.2018 12:58

Jos jedan pomocni kuvar iz Djogani kuhinje! Laze kao pas! Kija je iskrena i sigurno nije bilo seksa u kupatilu. Filip je to zeleo ali nije dobio. Jadno je sto je koristio lazi i fejk svadje da bi ostao u rijalitiju. Kija je za sve ucesnike rijalitija CARICA!!!

Odgovori 64 14