LUNA SE GUŠILA, PA PREBLEDELA!

Autor:

Zadruga

15.06.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tegobe koje je pre nekoliko noći imala Luna Đogani, tek sinoć su otkrivene budući da je blogerka o tome ćutala, a tokom pitanja gledalaca ona je rekla kako joj je pozlilo nakon svega što se izdešavalo sa Slobodanom Radanovićem. Naime, blogerka je sinoć priznala svima da joj je bilo loše zbog svađe sa Slobom i da se u toku noći probudila i osetila jako lupanje srca, kao i mučninu nakon čega je povraćala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Pozlilo joj usred noći... Luna Đogani

Kako je navela, sve ovo je video i Lepi Mića:

- Mnogo mi je loše - rekla je Luna kasnije tokom emisije u kojoj je odgovarala na pitanja gledalaca, a zatim se uhvatila za grudi i počela da plače.

Voditeljka ju je pitala da li želi da izađe napolje, a kako je Luna odmahnula glavom, cimeri su joj doneli vodu.

- Celo veče mi je loše. Mnogo sam se namučila. Spavala sam večeras i u jednom trenutku sam se probudila jer mi se slošilo. Srce je počelo nenormalno da mi lupa, nisam znala šta mi je. Uhvatila me je panika, nisam mogla da dišem. Povraćala sam i prebledela. Mića i još nekoliko cimera su videli da mi je loše, mogu da vam potvrde- prepričavala je Luna Slobi, koji ju je nemo gledao, a onda je i Mića potvrdio njenu priču.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije baš poverovao da joj je pozlilo... Sloba Radanović

- Ljubav je čudna - dodao je Lepi Mića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
I on ostao u šoku... Lepi Mića

Luna i Sloba posvađali su se u utorak nakon žurke, kada je došlo i do fizičkih nasrtaja. Najpre je Sloba odgurnuo Lunu, zbog čega ga je ona ogrebala po ruci i udarila po leđima. Svađa koja je trajala do jutra, a u koju se u jednom trenutku umešala i Slobina supruga Kija, završila se tako što je reagovalo i obezbeđenje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ona i dalje tu vidi samo ljubav... Anabela Atijas

Anabela Atijas, prokomentarisala je na isntagramu ovu svađu:

-  Ja i dalje samo vidim dvoje ljudi razapetih zbog ljubavi. Bravo ako vi vidite budale sedam dana pre kraja, onda je to vaša protraćena investicija. Ali ne radi se ni o nagradama nego o onom ljudskom faktoru koji nam je Bog poslao na iskušenje, e sad padamo li na testu ili ne, zavisi od nas samih - napisala je pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

15.06.2018 16:30

Treba Luni pregledati srce. Da ne bude posle da se kaju.

Odgovori 11 3
Ma

16.06.2018 04:22

Anabela u pravu si oni se samo foliraju. Kad izadju bice ponovo u vezi.Balvan ni ne sanja kako ga devojka kanali. Svi su krivi samo ona nikako.