SLOBA PITAO KIJU ZA DRUGU SVADBU, odgovor ga iznenadio!

Autor:

Zadruga

15.06.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje Kije Kockar i Slobe Radanovića danas u radio "Amneziji" u "Zadruzi" slušala je i Luna Đogani, a supružnici su jedno drugom postavljali pitanja. Jedno od pitanja koje je Sloba uputio Kiji, ticalo se njene druge svadbe, te sada više nema sumnje da će se popularni par razvesti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna slušala radio "Amneziju" u kojoj su gostovali Kija i Sloba....

Najpre je Kija pitala Slobu kojih pet stvari mu nedostaju iz spoljašnjeg sveta, a on joj je nabrojao, da bi on nju potom upitao koje želje bi volela da joj se ostvare:

- Da budem srećna, to mi je najvažnije. Neka nekretnina na moru, što da ne. Dete, verujem da je to istinska sreća. Još ne znam kako to izgleda, ali bih volela da znam - rekla je Kija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba je pitao za drugu svadbu... Kija Kockar
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neće pevati Kristini na drugoj svadbi... Nadežda Biljić

Nakon toga, pitao ju je i da li će joj Nadežda Biljić pevati na drugoj svadbi:

- Ne, neće mi Nadežda sigurno pevati drugu svadbu - bila je jasna Kristina koja Biljićevu ne bi pozvala da joj peva verovatno zato što je pevačica dobra drugarica Luni Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nickname

15.06.2018 18:24

Kako ga nije blam da to pita, kad zna sta je radio sa Nadezdom ?!?!

Odgovori 25 3
cica

16.06.2018 08:18

Sloba je dobar covek, ali nekako nedovrsen. Zao mi je sto to moram da kazem jer bih zelela da nije tako i da sve u buducem zivotu uradi kako treba. Zelim mu svako dobro..

Odgovori 5 11
grgonzola

27.06.2018 09:09

@cica - Sloba nikako nije dobar covek. To je pokazao u Zadruzi pa i posle nje. Ovakvi postupci sa svalerkom i vencanom zenom su za javnu osudu.

Odgovori 11 1