Preti joj zatvor: EVO ZAŠTO JE LUNA PRIVEDENA NA INFORMATIVNI RAZGOVOR!

Autor: informer.rs

Zadruga

16.06.2018

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je nedavno privedena na informativni razgovor u PU Stara Pazova zbog osnovane sumnje da je počinila krivična dela davanje mita i prevara, kao i falsifikovanje javne isprave, saznaje Informer!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Policija je izvela blogerku iz Zadruge na ispitivanje zbog njenih tvrdnji da je kupila vozačku dozvolu, a ukoliko se protiv nje podigne optužnica, preti joj kazna zatvora od godinu dana.

Luna je u rijalitiju Slobi Radanoviću detaljno ispričala šta se dogodilo.

- Mučila sam se sa vožnjom. Mrzelo me je da učim. Platila sam. Mama mi je platila - izgovorila je Đoganijeva uživo na Pink televiziji.

Policija je odmah reagovala i izvela blogerku na informativni razgovor, koji je trajao čak nekoliko sati.

- Luna ima dugačak jezik i uopšte ne vodi računa o tome šta priča na nacionalnoj frekvenciji. Čim se javno pohvalila da je kupila vozačku dozvolu, nadležni organi su reagovali. Priveli su je i tražili da im kaže o kojoj je auto-školi reč, kome je konkretno dala novac i i koliko... Pošto je pomenula da joj je mama platila dozvolu, uplela je i Anabelu Atijas u celu priču, pa će i ona uskoro biti pozvana na ispitivanje - tvrdi dobro obavešten izvor Informera.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Luna ima dugačak jezik i uopšte ne vodi računa o tome šta priča na nacionalnoj frekvenciji. Čim se javno pohvalila da je kupila vozačku dozvolu, nadležni organi su reagovali. Priveli su je i tražili da im kaže o kojoj je auto-školi reč, kome je konkretno dala novac i i koliko... Pošto je pomenula da joj je mama platila dozvolu, uplela je i Anabelu Atijas u celu priču, pa će i ona uskoro biti pozvana na ispitivanje - tvrdi izvor.

On dodaje da se Đoganijeva pošteno isprepadala kad je videla da je policija došla po nju u Zadrugu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Mnogo se uplašila jer nije znala o čemu se radi. Potom se setila da je pretila Maci Diksreciji i Marku Miljkoviću smrću, jer je tokom svađe vikala kako treba "samo dva broja da okrene i oni su mrtvi", pa se zabrinula da je ne zovu zbog toga. U rijalitiju se izlanula i kako ona, Anabela i Andrej Atijas, kad uspavaju njene mlađe sestre Ninu i Blankicu, zajedno puše džoint. Rekla je Slobi kako joj je u prvi mah laknulo kad je čula da je reč o dozvoli, ali joj nije bilo svejedno kada je saznala kolika joj kazna preti - ističe naš sagovornik i dodaje:

- Ako se dokaže da je Đoganijeva kupila vozačku dozvolu, pored oduzimanja ove javne isprave, preti joj i zatvorska kazna od godinu dana. Pošto je reč o falsifikovanju dokumenta, davanju i primanju mita, pored nje će morati da odgovara još nekoliko osoba upletenih u slučaj - ističe ovaj pravnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mika

16.06.2018 15:21

Lunu odmah zadrzite u zatvoru.

Odgovori 22 2
Seki

16.06.2018 15:27

Uhapsite odmah Lunu i Anabelu.

Odgovori 19 3
Marina

16.06.2018 17:32

E pa ne moze sve na guz!!!Mama kupila dozvolu,mama ukrala modnu liniju,mama podrzava vezu sa ozenjenim covekom jer se njena "princeza" zaljubila,mama na silu hoce da uda svoju "princezu" pa im iznajmljuje stan,salje Gagija da se upozna sa njegovim roditeljima,mama vodi sopstveni rijaliti da bi oprala svoju "malu devojcicu",mama koristi sve moguce veze ne bi li njena devojcica pobedila,...i ko zna sta je jos mama radila i radi da bi" njena devojcica "imala nove igrackice i zabavu.Da li je to to stakleno zvono o kom Luna prica i savrsen zivot koji je ceka napolju???Cega se pametan stidi,time se budala ponosi!!!

Odgovori 31 2
Nickname

16.06.2018 19:32

@Marina - Bravo, za komentar. Za Zadrugoviziju su ljudi dosli da je lincuju ispred studija, pa je opet mama iscimala veze i zamenili su publiku, koja nije smela da pisne! Ako Pink ponovo dozvoli manipulaciju na finalu, onda ...

Odgovori 15 1