(VIDEO) Najgadnija slika Slobe i Lune?!

Autor:

Zadruga

16.06.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ljubavnom trouglu koji čine Sloba Radanović, Luna Đogani i Kija Kockar mnogo se priča, a mnogi ljubav blogerke i pevača nazivaju gadnom i sramnom!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović i Luna Đogani

Antifanovi Slobe i Lune često kače gadne slike ovog para, a tako je bilo i ovoga puta. Na fotografiji možete videti Kristinu Kiju Kockar u pozadini, a u prvom planu su Sloba Radanović i njegova ljubavnica Luna Đogani.

Sloba i Luna se strastveno ljube (u to vreme su se zaklinjali jedno drugom na večnu ljubav), a Kija je oči prekrila rukom. S pravom se, rekli bismo, ova slika može nazvati veoma ružnom i nepristojnom. Bez obzira za koga navijate u "Zadruzi", ipak je krajnje neprimereno ljubiti se sa ljubavnicom, i to na ovaj način, pred očima zakonite supruge.

Šta vi mislite?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ruska

16.06.2018 15:12

Svaki komentar je suvisan.............................. da i ovaj moj !

Odgovori 24 3
Dragana

16.06.2018 15:18

Sramota me- dakle postojim. Nazalost, ovi mladi ljudi nemaju ni srama ni morala. Ipak se sve nosi iz porodice, od kuce. Na srecu, zivot je pred njima, mozda sami urade nesto po tom pitanju, kad su vec roditelji zakazali.

Odgovori 26 3
Mika

16.06.2018 15:24

Gadna slika gadne svaleracije

Odgovori 26 3
Dilajla

18.06.2018 05:17

"Babura" prstani da prviš fotokomntažu slika. Drugo prtni da blatiš Slobu i Luu. Vaš jedini problm je njihova ljubav.Niko ih oreetiti neće,.iko je Lunapovrejena renutno, oprostiće mu sv. Ona ga iskrenoi ludo oli, kaoi on nju. Oni ostaju zauvk zajedno.Do pobede Sloba i Luna.

Odgovori 4 16