NIJE MU STALO NI DO KIJE, A NI DO LUNE: Cakana oplela po Slobi!

Autor:

Zadruga

16.06.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana izazvala je veliku pometnju kada je javno komentarisala ljubavni trougao koji je obeležio prvu sezonu rijalitija ''Zadruga''. Cakana je sada gostujući u emisiji "Magazin In", autorke Sanje Marinković otkrila da je razočarana zbog ponašanja Slobe Radanovića.

Foto: printscreen/youtube.com
Cakana

Cela Srbija se podelila na Kiju i Lunu. Nešto što je nemoralno ispada moralno, a nešto što je moralno ispada užasno nemoralno. Bezveze. I onda tako gledaš kako Kija plače, a onda gledaš Lunu koja je rekla ''Ne, ne, nikad više, ovo je boleština''. Pazite, ona kaže da je nešto boleština! I onda ode u neki ćošak, pa plače, a onda vidiš ovog bizgova (Slobu) koji ne zna šta hoće. Sloba je vrlo sebičan čovek. On prvenstveno misli na sebe i njega baš briga i za jednu i za drugu - rekla je Cakana u emisiji ''Magazin In'' i otkrila ko je po njoj najlepši par u ''Zadruzi''.

Foto: printscreen/youtube.com
Vojke i Sara

- Sara i Vojke su odličan par - rekla je Cakana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djordje

16.06.2018 23:20

Sloba razmazeni Draginjin sin misli samo na sebe. Ove dve zene vara na sve nacine.

MladenBg

17.06.2018 05:30

Bravo Cakana ti si jedina bez uvijanja u celofan rekla istinu!!!!!!!!!! Bravo carice!