(VIDEO) Luna poručila Slobi: BIĆE MI TEŠKO BEZ TEBE!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.06.2018

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drvo mudrosti je tokom prethodne večeri bilo dobre volje, pa je Kristini Kockar, Slobodanu Radanoviću i Luni Đogani koji su bili lošeg rasploženja ispunjavalo muzičke želje kako bi ih oraspoložilo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

Dok su Kija i Sloba poželeli svoju omiljenu pesmu, Đoganijeva je poručla numeru svojih roditelja "Biće mi teško" koju je namenila Radanoviću. 

Po izlasku iz Rajskog vrta, Luna je otišla u radionicu kako bi se sakrila od pogleda svojih cimera, olakšala sebi dušu i isplakala se dok se ova pesma vrti. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Dok je Luna ridala u radionici, Sloba je sedeo u spavaćoj sobi i povremeno pevušio ovu pesmu. Kada se utišala melodija blogerka je ostala u istoj prostoriji kako bi se pribrala. 

Ovo je bio jako emotivan trenutak za Đoganijevu, a kako je to izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
VeronikaStar

17.06.2018 10:35

Ajde ne folirajte se vise i ne glumite neke jadnike.... zbog glasova.... zasluzili ste jedno drugo, jer se ne zna ko je gori od koga. Bicete vi jos zajedno.... doduse ne zauvek jer onaj ko jednom proda svoju zenu javno.. radice to tajno mnogo lakse. A ova voli da flertuje... pa milina... !!!!! Bas ste se nasli!

Duška

18.06.2018 01:51

Slobina tiha patnaje Luna.On nju voli više od vog života.Luna je luda zajim,mvoligakao BOGQ.To je ikeo i , bezinteresai rezervi.Oni ostau zauvek zajedno.Krstina je njegoa alka prošlost. To jerealost, uverićete se u to .Luna je trenutno povdjena ali će mu oprostiti sigurno.