(VIDEO) Zadrugari joj se smejali: MILJANA NAPALA SLOBU!

Autor:

Zadruga

17.06.2018

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić, pokazala je koliko (ne)poznaje geografiju kada su joj ostali zadrugari postavljali pitanja iz ove oblasti!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Naime, Slobodan Radanović i Lepi Mića su najviše prednjačili u tome. Iako je svima bilo zanimljivo pričajući sa njom, pa su se čak i šalili na njen račun, Kulićevoj je to počelo da smeta, pa je zaplakala. 

Kada su zadrugari shvatili da su povredili svoju cimerku počeli su da joj se izvinjavaju, a prvi da izgladi odnose je prišao Mića.

- Miljana, ne smeš da se ljutiš na nas. Ja ću te svaki dan ispitivati po dva sata i sve ćeš da znaš. Znaćeš zemlje, stanovništva, glavne gradove. Ni ja ne znam sve, ni Marko - tešio ju je Lepi Mića. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Kako su provokacije usledile sa pevačeve strane, trudnica je pobesnela, pa je vrisnula na njega.

- Sloba, jedan glupson, ispada da bolje zna od mene. Pevač jedan običan, a ja sve znam. Ti ne znaš reči pesme, a ne nešto drugo - govorila je plačljivim glasom Kulićeva.

Miljana je potom razgovarala sa Banetom Čolakom, a kada se malo smirila, i ona se sama izvinila pevaču što ga je uvredila.

Iako je na prvi mah svim ukućanima bilo zabavno da se šale na Miljanin račun, kada se ona rasplakala, nekolicina njih je prišla da je uteši, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading