(VIDEO) ZORICA MARKOVIĆ O S*KSU ANDRIJANE I ĐEKSONA!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.06.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson su dugo skrivali svoje emocije, a nekoliko meseci pred kraj rijalitija su odlučili da se upuste u ljubavnu romansu. Iako je Duško Radonjić, otac Pinkove zvezde jedan period bio protiv njihove veze, ljubav ovo dvoje zadrugara je opstala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson

S obzirom na to da je Zorica Marković bila ta koja je savetovala Radonjićevu šta joj je činiti, kada je njihova ljubav zapadala u krizu, ona je po izlasku iz rijalitija "Zadruga" bez dlake na jeziku prokomentarisala da li će veza ovo dvoje zadrugara opstati i nakon izlaska iz Bele kuće. 

- Nisu mi Andrijana i on nikako, to je i Duško rekao. Kao otac nije ni branio. Mislim da se ona prvi put oslobodila nekih okova i stega, počela je da funkcioniše na nešto drugačiji način, nego što je bila. Ja sam rekla da to nema perspektivu. Ja bih volela da oni budu prijatelji i saradnici, jer će Đekson uvek biti Đekson, Andrijana će biti uvek patrijarhalno vaspitana devojka, koliko god da želi da bude ultra moderna. Mislim da tu se*sa nije bilo, ličilo je kao da se nešto desilo, ali poznavajući Andrijanu, ne bi smela da se vrati kući. Smela bi, ali bi imala problem. Ipak ona ima obraz i čast bez obzira što se tako predstavila. Ona je mnogo dobra devojka. Volela bih da sarađuju, jer od te priče nema ništa - rekla je Zorica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

Da li će Andrijana i Đekson nastaviti svoju vezu nakon rijalitija, ili će samo sarađivati na muzičkom polju, ostaje da saznamo. 

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading