Kija sprema Slobi SPECIJALNO IZNENAĐENJE za rođendan!

Autor:

Zadruga

19.06.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar je prethodne noći došla u Rajski vrt sa posebnom idejom. Naime, njenom suprugu Slobodanu Radanoviću je sutra, 20. juna rođendan, a Kija je smislila iznenađenje za njega, uprkos činjenici da su supružnici u nikad lošijem odnosu.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar

- Dvadesetog je Slobodanu rođendan, bez obzira na naš odnos koji je nikakav, ja bih želela nešto da mu poklonim. Ja sam mu još uvek supruga, on se potrudio za moj rođendan i osećala bih se bezveze da mu ništa ne poklonim. Ja sam mislila nešto da mu kupim, i to bih vam platila. On bi želeo tu stvar da mu poklonim jer je to stvar koju mi je oduvek tražio a to je plej stejšn. Naravno, ja bih to finansirala samo sada ne mogu da izađem i da kupim. Ako je nemoguće, smisliću nešto drugo, ali to je jedina stvar za koju je stalno govorio da želi da ima - rekla je Kija.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar

Kockareve je detaljno objasnila zašto je baš ovaj poklon odabrala, te je Drvetu ispričala koliko je Radanović želeo svoju konzolu za igranje igrica.

- Ja sam to htela da mu kupim dok smo bili dobri i ok. Ne želim da utiče naš odnos na to. Mi jesmo u lošim odnosima ali on je i dalje moj muž i sve naše godine zaslužuju da mu nešto poklonim za rođendan, a znam da mu je to najveća želja. Postoji i parfem koji voli, ali bi ovo stvarno bilo nešto nesvakidašnje. Pa ako može Veliki šef da mi pomogne da ostvarim to. Plej stejšn i neka igrica, tipa neki fudbal, ako je to moguće - ispričala je Kristina.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar

Ipak, Drvo je pokušalo da objasni Kiji da ovakav poklon nije uobičajan za zatvoren prostor i za rijaliti uopšte, ali Kockareva je imala rešenje i za ovaj "problem".

Takvi uređaji ne mogu biti unutra - reklo je Drvo.

- Znam to, ali mogu samo da donesu da vidi, pa neka odnesu u sef i sačekaće ga odmah to veče. Kao i onaj telefon što ste mu doneli i odmah odneli. On bi to zaista želeo. Ja znam da je Veliki šef svemoguć, a to će biti poslednji dan. Ja sam mu hiljadu puta obećavala da ću mu kupiti to, krivo mi je što nisam. To bi zaista bilo prelepo. Nama je u glavi da svako odlazi na svoju stranu kad se sve ovo završi i želela bih da ima nešto što je oduvek želeo. Da mu to poklonim za rođendan, za finale i za rastanak, za sve lepo i za sve ružno - objasnila je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading