Kristijan Golubović uputio JAVNU PODRŠKU ovoj zadrugarki!

Autor:

Zadruga

19.06.2018

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je samo još jedan dan do završetka rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga", a mnoge javne ličnosti priznale su ko su njihovi favoriti za pobedu.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

Iako to niko nije mogao da očekuje, oglasio se i žestoki momak kojeg smo imali priliku da gledamo u šestoj sezoni rijalitija ''Farma'', Kristijan Golubović.

On je odlučio da javno podrži Kristinu Kiju Kockar i putem društvene mreže joj uputio reči podrške, ali otkrio i da je upravo ona njegov favorit za pobedu u prvoj sezoni rijalitija ''Zadruga''. On je podržao instituciju braka i osudio javnu prevaru koju je Kiji priredio još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović, i to pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani.

Foto: printscreen/facebook
Kristijan Golubović

- Rijaliti šou je rijaliti šou gde čovek pokazuje sve svoje vrline, karakter, kulturu, sposobnost, kao i sve mane. Brak je svetinja i institucija i nikada se ne može podržati javna prevara i neverstvo... Podrška za Kristinu Kiju Kockar. Do pobede - napisao je Kristijan na društvenoj mreži Fejsbuk.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading