KOJU JE ZAPRATIO, KIJU ILI LUNU? Sloba otvorio profil na instagramu

Autor:

Zadruga

22.06.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrtoplasirani učenik "Zadruge", Sloba Radanović po izlasku iz rijalitija nije imao ni telefon, a ni šifru za društvene mreže, te je sve to morao da povrati za kratko vreme. On je sinoć izjavio da je nabavio telefon i poslao broj i Kiji i Luni, a danas je otvorio profil na instagramu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ne može ni bez žene, ni bez ljubavnice... Sloba Radanović

Čim se ponovo pojavio na društvenim mrežama, Radanović je kao i u "Zadruzi" odlučio da se posveti i Kiji Kockar, ali i Luni Đogani, te ih je obe zapratio.

Nakon što je rekao kako će se on i Kristina razvesti, ali "da ipak ostavlja 1% mogućnosti za nešto drugo", mnogi smatraju da Radanović i dalje ne može da se odluči da li voli Kiju ili Lunu pa je za svaki slučaj zapatio obe.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sloba ih voli obe... Luna i Kija

A što se tiče novog broja i SMS poruke, od Lune je dobio odgovor, a na pitanje da li mu je još uvek zakonita supruga odgovorila on je rekao:

- Poslao sam i jednoj i drugoj broj telefona da imaju. Sa Lunom sam se čuo, pitala me da li sam krenuo na žurku, ja sam rekao da jesam, ona mi je odgovorila da je i ona... Kristina mi ništa nije odgovorila. Pre pola sata sam joj poslao poruku. Ali čisto da imaju broj, zato sam im poslao.

Foto: e-stock
Ne odgovara na poruke... Kija Kockar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

22.06.2018 15:07

Zao mu da plati poziv pa poslao SMS poruke.

Odgovori 13 1