SLOBA POBEGAO IZ SRBIJE!

Autor:

Zadruga

22.06.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon rijalitija "Zadruga" najpoznatiji preljublik u Srbiji, Slobodan Radanović, napustio je našu zemlju!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Bivši zadrugar se oglasio sa aerodroma Nikola Tesla i obavestio fanove da je otputovao za Cirih. Naime, Sloba Radanović će posle duže pauze održati svoj prvi nastup i družiti se s publikom.

Samo nekoliko sati pre nego što je otputovao iz Srbije, Sloba je sa svojom još uvek zakonitom ženom Kijom Kockar i svojom devojkom iz rijalitija Lunom Đogani gostovao u jednoj emiciji.

Foto: printscreen/instagram.com/sampanjactatica.official
Sloba Radanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Simona

22.06.2018 16:13

Sloba je izuzetno talentovan pevač. Naravo damor daradi, jto je njegov život,njegovakareijera,negov posao.... Srećoti8 care,datisviputevi budu sjajni, želimo ti svu sreću ovoga sveta, posle pakla koji si imao prethodnih godina. Ti si divan, dobar i iskren mladić. Budi saženom koja će biti samo tvoja, koja ćetevoleti kao BOGA, jer ti to zalužuješ.....Srećno

Odgovori 4 14
Cecilija

22.06.2018 18:47

@Simona - Kako si ti samo nepismena, da to boli. Bolje bi ti bilo da se malo skolujes, nego sto nama objasnjavas bilo sta o balvanu.

ljubće

22.06.2018 17:42

"simona?" Gagi jesi li ti to promenio ime.!!!!!!!! Ovako možeš samo ti da pišeš ili Anabela.( molimo te da prevedeš na srbski jezik) Slobo treba da te sluša jedino tako če uspeti u karijeri.

Odgovori 10 0
Misel

22.06.2018 23:39

@ljubće - Gagi je ipak napredovao. Pre Zadruge je bio nepismen, kako je pricao njegov brat Djole Djogani.