Teodora Velika i Anđelo Nejaki: RODITELJI NISU HTELI SNAJKU ZMAJA!

Zadruga

22.06.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Anđelo Ranković i Teodora Džehverović pozati kao srpski Romeo i Julija, jer su, čini se ,jedina prepreka njihovoj ljubavi roditelji. Naročito Rankovićeva majka Ljiljana koja je u par navrata jasno rekla da se protivi vezi svog sina i pevačice.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović

Upravo zbog toga su ljudi  danima raspredali o mogućim razlozima  njenog ponašanja, a jedna od teorija koja se javila kao moguće rešenje ove misterije jeste da je Teodora svojim jakim karakterom ostavila u senci mladog Anđela. S obzirom da je u našem narodu jedini prihvaćen odnost muškarca i žene taj u kojem je čovek alfa mužijak, a žena ga u svemu prati, mnogi su došli do zaključka da je upravo to ono što mama Ljilji smeta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljiljana Ranković

Evo kako ovu teoriju komentariše pevačica:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković

- Možda je Anđelo bio u nekim trenutcima u mojoj senci, međutim, rijaliti traje veoma dugo, pa je on imao priliku da se pokaže u najboljem svetlu. Nikada nisam želela da to tako ispadne. Uvek sam  ga puštala da kaže šta misli i da se istakne. Ipak ja smatram da su njegovi imali predrasude prema meni zbog mog zanimanja, novinskih natpisa i laži koje su zadrugari plasirali o meni - bila je iskrena Teodora za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Misel

22.06.2018 23:45

Andjelovi roditelji prave gresku. Ponavljaju gresku njihovih roditelja. Zato su Andjelova majka i ujak sami bez svojih ljubavnih partnera.

Odgovori 11 1
Ivan NS

23.06.2018 05:54

Kako niko ne kapira? Roditelji jednostavno pustaju nek rade sta hoce,pa tek su izasli iz zadruge!