Marija Kulić progovorila o odnosu Marka Miljkovića i njene ćerke!

Autor:

Zadruga

23.06.2018

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od takmičarki koja je obeležila prvu sezonu rijalitija Zadruga jeste definitivno Miljana Kulić. Osim što je bila veoma aktivna u svim dešavanjima u rijalitiju, svima je bilo interesantno i to što je ona u drugom stanju.

Foto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

Njena majka, Marija Kulić, je istakla da je i te kako ponosna na svoju ćerku. 

- Super je, fenomenalno je podnela ovo, nisam se nadala da će da izdrži do kraja s obzirom da je u drugom stanju, ali sam prezadovoljna. Ja da sam na njenom mestu ne bih mogla, njoj se divim i šta god da je rekla ili pogrešila sada je sve oprošteno. Svaka čast samo na izdržljivosti i hrabrosti da iskaže svoje mišljenje - kaže Marija.

Marija je prpokomentarisala Miljanin odnos sa ljubavnim trouglom. 

- Ona komentariše u zavisnosti od situacije, u zavisnosti od njihovih postupaka. Kada je trebala da osudi Slobu, osudila je, Lunu, Kiju je isto jedno vreme. Onda se okrenulo to, videla je ko je ko, shvatila je ko je kakav i sada je na strani žene, Kijinoj strani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Miljana

Ona je takođe prokomentarisala i odnos njene ćerke sa Markom Miljkovićem, za kojim je Miljana lila suze kada je ispao iz Zadruge. 

- Ona je posebno osetljiva kad izađe neko njoj jako drag, s tim da ja mislim da je pokazala neku simpatiju prema Marku i da je zbog toga malo više plakala. Miljana nema muža i što da joj se neko ne dopadne, eto ona se brzo veže, emotivno shvati sve to.

Sada, na samom kraju, Marija želi samo jedno. 

- Pa da se porodi, hvala Bogu, da čuvamo bebicu, da bude sa njom, da se posveti njoj kao i svaka dobra majka. Ja sam tu u svakom momentu da joj pomognem, mi kao porodica uz nju. Miljana i njena kuma će odlučiti o imenu, a ja bih volela da se zove Željko jer je zaista željeno dete - zaključila je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading