NISAM MOGAO DA ZAMISLIM BILO KOJU DRUGU: Sloba otkrio detalj o Kiji koji niste znali!

Autor:

Zadruga

26.06.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Zadruga, narod pita" gostovao je Slobodan Radanović koji je u rijaliti programu "Zadruga" prevario svoju suprugu Kristinu Kockar. Pevač se u toku emisije dotakao i komentarisao svoju ženu.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

- Kako je moguće da je se zaljubio u Lunu, koja je toliko priredila ljubomornih i histeričnih scena od kako je Kristina ušla u Zadrugu, s obzirom da je njegova žena toliko lepa i u svakom smislu fantastična. Svaka svađa sa Lunom bi se završavala napadom na njega i grebanjem - govorila je gledateljka.

- Kija i ja smo imali period da je pored mene mogao da prođe bilo ko i da ja ne bih mogao da zamislim bilo koju drugu. Videli ste da je ona prošla sve to sa osmehom. To će vreme sve da pokaže ko je kakav bio. Ja verujem da je bila iskrena. Postojali su tu periodi kada sam ja... ne znam, sumnjao, pa onda opet se zamislim i kažem možda to nije tako, možda to stvarno zaslužuje drugu šansu - izjavio je Sloba.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija i Sloba

Sloba je u jednom trenutku pogledao u mobilni telefon, a voditeljka Dušica Jakovljević ga je pitala da li mu je možda Kija poslala neku sms poruku u toku večeri, na šta je pevač rekao da nije.

Pevač je izjavio u emisiji "Zadruga, narod pita" imao priliku da pogleda kako svoj profil iz rijaliti programa "Zadruga", tako i priloge u kojima su glavni akteri Kristina Kockar, Luna Đogani i on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hilandar

27.06.2018 07:07

Slobodan balvan dok zine laze ,sinoc u amidzi schow kaze da nije sa nadezdom nista imao I kunese a laze ,mikiju je licno rekao da posle svirke je kresnuo nadezdu I smijao see kao lud ,smeker nemam reci I notorni lazovcina