IZBRISALA GA IZ ŽIVOTA: Luna "odjavila" Slobu!

Autor:

Zadruga

26.06.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su pevač Slobodan Radanović i blogerka Luna Đogani napustili rijaliti koji je ceo region ostavio bez daha "Zadruga", njihohov odnos je nedefinisan, a oni emotivnu vezu, za sada, ipak nisu nastavili van Bele kuće.

Foto: printscreen/TVPink
Luna i Sloba

Luna je u nekoliko navrata govorila da je razočarana zbog Slobine hladnokrvnosti i ponašanja prema njoj, a sada je svojim postupkom stavila do znanja svima da Slobu više ne želi u svom životu.

Naime, Luna je Radanovića izbrisala sa društvene mreži Instagram, tačnije prestala je da ga prati, a na osnovu ovog njenog postupka može se zaključiti da Đoganijeva više ne želi da apsolutno nikakav kontakt sa pevačem. S druge strane, Soba Lunu i dalje prati na Instagramu, a da li će i on odlučiti da je izbriše sa ove društvene mreže, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nevena

26.06.2018 11:43

Mozda je po prvi put donela najpametniju odluku u životu. Izvukla je pouku a izgleda i shvatila ko je on. I treba da ga se kloni.

Odgovori 24 0
Tijana

26.06.2018 16:55

I Kristina je slicno uradila tj. nece da mu se javi na telefon ili na SMS. Razgovarali su 7 meseci i dosta razgovora.

Odgovori 19 0
Nevena

26.06.2018 19:51

@Tijana - Nije njega Kristina ostavila niti će... Sve je to izgleda bila igra i dogovor bračnog para. Gade mi se. Koliko god mi je bilo žao Kristine tokom rijalitija, sada mi je žao naivne Lune.

Odgovori 1 11