EKSKLUZIVNI KIJIN INTERVJU: Sa Slobom nije sve gotovo, NJEGOVI STOJE NA PUTU NAŠOJ SREĆI!

Autor:

Zadruga

26.06.2018

14:53 >> 14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar posetila je redakciju portala Republika.rs i Srpskog telegrafa i tom prilikom odgovorila na najškakljivija pitanja vezana za odnos nje i njenog neveronog još uvek zakonitog muža Slobe Radanovića.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kija Kockar

-  Krivim njegove roditelje za sve što su rekli i učinili, ali i njega jer je on to svojim ponašanjem dozvolio.Što se tiče Slobodana i mene sve je nerešeno dok se ne potpiše taj papir za razvod. Mada vidim da se ljudi razvode pa se opet mire. Nikada u životu ne znaš šta može da te sačeka - rekla nam je Kristina i dodala.

- Njegovi su izjavili da bi me primili u svoj dom u koliko se ja njima izvinim. Ja sam to već učinila i mislim da je sada red na njih da se meni izvinu. Zbog njega bih izgladila odnose sa Draginjom i Dušanom, međutim nikada im ne bih "prala noge", to jest nikada im ne bih povlađivala - bila je iskrena bivša stjuardesa.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kija Kockar

Ceo intervju sa pobednicom "Zadruge" možete pročitati u sutrašnjem broju Srpskog telegrafa u kojem ćete saznati:

-Šta je Kija rekla o razvodu

- Kakvo mišljenje ima o Slobi

- Šta misli o svojoj suparnici Luni Đogani i njenoj familiji, ali i mnogo toga drugog!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mika

26.06.2018 16:33

Draginja unistila sinu brak.

Odgovori 56 14
lea

26.06.2018 18:48

Gospode Bože,da li je moguće da je ovo izjavila.Brak si Kija uništila TI,nisu njegovi roditelji.Koje gluposti ova žena priča.Prihvati svoju grešku,bolje za tebe da čim pre to shvatiš.Iskreno se nadam da će doći do razvoda i da će Sloba naći ženu koja ga zaslužuje.Beži Slobo od ovog malog zlačim dalje.Sa njom niko ne može biti srećan.Ženi su slava i pare udarile u glavu da je načisto prolupala.Jbg tako je to uvek u životu,nešto dobiješ,a mnogo izgubiš.

Odgovori 17 54
Ljubica

26.06.2018 20:03

Jel to najavljuje pomirenje?Kajace se gorko naravno ukoliko sve ovo nije dogovir od pocetka

Odgovori 18 5