TEODORI SE SVIDEO ANĐELO I PRE RIJALITIJA!

Autor: pink.rs

Zadruga

27.06.2018

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada perspektivna pevačica Teodora Džehverović veliku pažnju domaće javnosti privukla je tokom boravka u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima "Zadruga". Kako svojim glasom i stasom, talentom, ali i iskrenom emocijom uspela je da osvoji srca gledalaca i i iz Bele kuće izađe kao trećeplasirana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

Ljubav koja se rodila pred kamerama rijalitija ''Zadruga'' oduševila je mnoge, a Teodora je sa Anđelom Rankovićem vezu nastavila i po izlasku iz Bele kuće.

Kako saznajemo, bivša zadrugarka je još pre ulaska u rijaliti bacila oko na Anđela, a dokaz za to svakako jeste i to što je fotografije mladog pevača pretraživala na internetu samo nekoliko dana pre njihovog prvog susreta u karantinu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Anđelo Ranković i Teodora Džehverović

- Čim je objavljen spisak učesnika prve sezone '''Zadruge'', Teodori je za oko zapao Anđelo. Videla je njegovu sliku i njegovo ime i odmah joj se dopao. Ma to je ljubav na prvi pogled! Dopao joj se njegov izgled i mislim da je osećala da između njih može da se rodi ljubav u rijalitiju. Baš je odlepila za njim, to znaju njene najbliže drugarice - otkrio je za Pink.rs izvor blizak Teodori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
AiT

28.06.2018 07:40

Neverovatno koliko iz svakog njihovog pogleda isijava ljubav, toliko zrače, milina ih je gledati. Nek vam ljubav traje ceo život!