Kija: FILIP MI SE IZVINIO!

Autor: Srbija danas

Zadruga

27.06.2018

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do dana današnjeg ostala je misterija šta je Kija Kockar radila 32 minuta u kuputilu sa Filipom Đukićem!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kija Kockar

Dok ona negira da je bilo seksa, on tvrdi da je bio intiman sa njom u kupatilu.

Podsetimo, Đukić je svoj iskaz o svemu ovome promenio više puta nakon izlaska iz "Zadruge", a Kija je stavila tačku na celu priču gostojući u "Amidži šou".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

- Poslao mi je par poruka kad sam izašla i izvinio se zbog toga kakav je bio prema meni. Nisam to zaslužila, ali nek njemu ide na čast. Duge su poruke, ne želim sve da otkrivam sada. Shvatam da mu je bila potrebna reklama, ali ne treba to da radi po svaku cenu, tako da više ne želim da ga komentarišem i da mu i dalje pravim reklamu - bila je kratka Kockareva, gostujući u "Amidži šouu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jelena

27.06.2018 23:05

Kakva misterija, kad je produkcija zabranila da se o tome prica. Svi su to rekli. Trebalo je od k...rve napraviti sveticu da bi pobedila, nova Mitroviceva ljubavnica.

Odgovori 1 26
Relja

29.06.2018 09:39

@Jelena - Namestaljka u kupatilu. Upoznati sa namestaljkom Sloba, Miki, Filip, Anabela, kamerman koji je tresao kameru i cela Produkcija. Da je bilo nesto u kupatilu Sloba bi Filipa polomio.

Odgovori 19 0
Mima

28.06.2018 09:10

Zasto se Filip izvinio?Ne kapiram?Sto nije jos bilo?Nemoj da nas sprdas jer nismo glupi!

Odgovori 1 20
Jaca

29.06.2018 09:35

@Mima - Marija Ana je tvrdila da ju je Filip samo jednom prevario sa nekom devojkom. Filip bio prisutan. Cutao i odobravao. Znaci nista nije bilo sa Filipom u kupatilu. Kad su izasli i Filip i ona lazu i tvrde suprotno. Nije reklama lagati.

Odgovori 18 0