Profesorka iz Zrenjanina ukopala Lunu: SLOBO O ČEMU PRIČAŠ SA NJOM, KAD NE ZNA TABLICU MNOŽENJA!

Autor:

Zadruga

27.06.2018

12:43 >> 12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Amidži šou" gostovala je paklena trojka to jest neverni suprug Sloba Radanović, povređena supruga Kija Kockar i ljubavnica Luna Đogani,a niko nije ni slutio da će se u program uključiti profesorka iz Zrenjanina koja poznaje bračni par i koja je pevaču tom prilikom postavila škakljivo pitanje!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Zrenjanin navija za Slobu i Kiju, zajedno, u paketu. Imam direktno pitanje za Slobu. Prvo da čestitam Kiji na pobedi, divna je, a tako i Sloba sa njom u paketu, naravno - rekla je žena.

- A pitanje za Slobu. Rekao si da nije u lepoti sve. Slažem se. Reci mi, pošto sam profesor u školi, srednjoj školi, u Zrenjaninu, reci mi pet oblasti nauke ili informisanosti da bi pričao sa Lunom? Šta možeš sa njom da pričaš? Šta možeš sa njom da pričaš, o čemu? - upitala je Milica.

- Ja se izvinjavam, samo, koja srednja škola je u pitanju? - pitala je Kija Milicu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Znam i tebe, a znam i Slobu. Znam koliko su elokventni, znam koliko su pametna deca. Sloba je divno dete, Kija isto, pa me zato interesuje o čemu možeš, dušo moja, da pričaš sa Lunom? Pogledala sam nekoliko puta Zadrugu i videla sam da tablicu množenja nije znala, a to deca u drugom razredu uče. Ne potcenjujem Lunu, daleko bilo, ali ipak si ti dete koje treba da ima jaku ženu pored sebe, i sad da budeš Kiji, nema veze ako se i razvedete, ne možemo mi da utičemo na to, ali da budeš ti njoj podrška kako je ona tebi bila dušo moja. Hvala vam puno na uključenju - rekla je Milica.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani

- Ja ne želim da delujem sad, nešto, potcenjivački. Luna je u nekim situacijama ispala zrelija od mene. Imali smo dosta tema za razgovor. To što se ona u nekim oblastima možda pokazala kao neinformisana. Ne znam, stvarno, imali smo dosta tema za razgovor i čak je ona meni dosta odgovora na pitanja dala, tako da, stvarno... Da l' treba da nabrajam sfere, sad? - zbunjen je bio Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marina

28.06.2018 08:33

Pa nabrojio bi ti kada bi znao,mada sada vidim da ni ti nisi razumeo sta te gospodja pita.Ona prica o oblastima nauke a ti kazes da je ona u nekim situacijama bila zrelija od tebe!!!!!Slobo,mislila je na drustvene,prirodne,humanitarnofilozofske, informativne...a i da si razumeo ne znam sta bi rekao,posto ni jednu knjigu nije procitala,ne zna tablicu mnozenja,informisanost nula,ali je zato jako bila zainteresovana kada su bile price o sexu i misljenje zadrugara kakva je ona u krevetu???Zanimljivo!!!!

Odgovori 17 0
Jaca

28.06.2018 15:23

Sloba i Luna nisu kompatibilni da bi bili par. Luna je navikla da joj kratke veze traju po nekoliko dana pa ide dalje na sledecu zrtvu. To Slobi, kao javnoj licnosti, ne treba.

Odgovori 13 0