Drama: KIJA POSETILA GINEKOLOGA, boji se DA NEĆE MOĆI DA IMA DECU!

Autor: blic.rs

Zadruga

28.06.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar danas je napopularnija žena u Srbiji, ali i kao i svi mi i ona ima svoje strahove u životu!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Nakon ginekološke operacije i stresa koji je skoro deset meseci proživljavala, prestravila ju je pomisao da će posledice biti takve da se nikad neće ostvariti u ulozi majke i sebi ispuniti najveću želju, a to je da rodi naslednika.

Kristina je posetila privatnu kliniku, a njena bliska prijateljica i sama Kija su otkrili detalje...

- To su za mene vrlo intimne stvari, ne bih zaista da polemišem o tome. Bitno mi je da je sve za sada u redu - rekla je Kockareva.

Prijateljica pobednice "Zadruge" je do detalja objasnila kakav je problem bivša stjuardesa imala.

- Kija je već imala operaciju, operisala je cistu na jajniku, i to je u jednom trenutku otkrila u rijalitiju. Pogodile su je Slobodanove priče da nisu imali seksualne odnose mesecima, pa je priznala koji je zapravo razlog. Po ko zna koji put ju je tako ponizio. Nakon toga, kad je Kija rekla da bi volela da rodi dete, on je je upitao da li misli da će moći, a ona je uglavnom ćutala. To njegovo pitanje ponovo joj je vratilo stari strah koji je potisnula. Nakon operacije se i sama plašila da li će moći da zatrudni, a sada su joj se sumnje dodatno pojačale - otkrila je drugarica popularne stjuardese i istakla:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Odmah po izlasku iz rijalitija se požalila prijateljicama, priznala je da je u "Zadruzi" danima bila u strahu. Misli da je ogroman strah koji već mesecima proživljava dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje. Prvo ju je Slobodan varao, onda je odlučila da i sama uđe u rijaliti kako bi razjasnila situaciju i ne sluteći da je njena drama tek počela. Usledile su svađe, vike, rasprave, suze, pa čak i fizički obračun između nje i njenog još uvek zakonitog supruga. Pojedinci su je osuđivali, gledala je muža sa ljubavnicom, a trudila se da sve izdrži na nogama.

Prema daljim saznanjima, Kockarevu je dodatno dotukla smrt oca Miloša Kockara...

- Onda je saznala za porodičnu tragediju, tata joj je preminuo nakon dugogodišnje bolesti. To ju je potpuno slomilo. Plakala je danima, a pred kamerama se trudila da ostane jaka. Iz rijalitija je izašla samo na sahranu, a na iznenađenje mnogih, sa njom je išao i Slobodan. Tada je otkrila da ga nakon svega još uvek voli, što je kasnije i javno priznala. Konstantni stres i nakon izlaska iz rijalitija je uzeo svoj danak. Oseća konstantan umor i iscrpljenost, spava više nego inače. Najveći strah je da joj se stari problem sa jajnicima nije vratio, pa da joj ne sledi još jedna operacija zbog koje bi mogla da se ne ostvari kao majka - kaže Kijina drugarica i dodaje da je uradila na klinici kompletne analize.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kija Kockar

- Sada čeka rezultate, a čekanje je najgore. Nadam se da će sve biti dobro, to joj je najveći strah, samo o tome razmišlja - zaključila je sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading