DRAGINJA ZVALA LUNU: Razgovarale o pomirenju Slobe i nje!

Autor:

Zadruga

28.06.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani dobila je epitet ljubavnice kada se u rijalitju "Zadruga" smuvala sa oženjenim Slobom Radanovićem!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani

Kako je nakon rijalitija zapratila Slobu na Instagramu, a onda ga i otpratila, baš kao i njegova supruga Kristina Kija Kockar pitali smo je zbog čega je to uradila.

- Nisam videla ni od koga nego mi je eto došlo tako. Kada sam rekla da mi je uništio život to je bilo u besu. Ne mislim da mi je Sloba bilo šta uništio. Stvarno ne mislim to - rekla je Luna i istakla da ne postoji nikakva šansa da se pomiri sa Radanovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

- Ne postoji nikakva šansa da se pomirim sa Slobom. Nisam sam se iznenadila kada sam čula da je Sloba rekao da postoji mogućnost da se pomiri sa Kijom. Ja sam rekla još u ''Zadruzi'' da me ne bi čudilo da se njih dvoje pomire napolju. Od njega me više ništa ne može iznenaditi, verujte mi. Ja mu želim svu sreću, ako je to njegova sreća, ja mu onda želim da bude srećan - kaže blogerka i dodaje da prema Slobi više ne oseća ništa.

-Ne osećam ništa ni prema Slobi, ni prema Kiji. Emocije su mi isključene potpuno. Niti mi je neprijatno, niti osećam nešto, baš mi je kul. Kiji nakon svega želim sve najbolje, a Slobi imam da poručim da bude pametan, da razmišlja i glavom i srcem, kao i da uspe u svom poslu. Želim mu sve najbolje  - rekla je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Draginja Radanović

Luna otkriva da i da su je Slobini roditelji kontaktirali posle završetka rijalitija, a za nju su imali i bitnu poruku. Međutim, ona tvrdi da je to što oni od nje traže - nemoguće.

- Anabela i Gagi su mi posle svega rekli da slušam svoje srce i da ja najbolje znam šta treba da uradim. Ja nisam zvala Slobine roditelje, oni su pozvali mene, razgovarali smo korektno, normalno, objasnila sam ljudima kakva je situacija i to je to. Draginja i Dušan su mi rekli da bi voleli da Sloba i ja uspemo, da pokušamo, da damo šansu, ali ja sam rekla da je to nemoguće prvenstveno jer čovek ne zna šta će od svog života i da li će levo ili desno, a meni treba muškarac koji zna šta hoće u životu. Uprkos tome, ipak je bitno kako se slažemo Soba i ja, a ne naši roditelji - rekla je Luna za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mindfuck

28.06.2018 13:35

Majka zove ljubavnicu da je moli da se pomiri sa njenim sinom koji je oženjen, Wtf???

Odgovori 53 5
Zoran

28.06.2018 15:41

Majka zvala svalerku svog sina. I jos je moli da se pomiri sa njenim ozenjenim sinom. Zeli da ozeni ozenjenog sina sa svalerkom. Ovo ima samo u Zrenjaninu. Zrenjanin treba da ih se stidi.

Odgovori 40 6
ana

28.06.2018 21:55

Izgleda da je ova cela porodica Radanovic u problemu sto se tice laganja. Sin povukao na majku. Ona se kao ne mesa u sinov izbor a cujete sta radi njemu iza ledja. Zove ljubavnicu da se pomiri sa njenim sinom pored zive zene.

Odgovori 11 1