Sloba Radanović i dalje igra duplu igru: Molim boga da se oženim Lunom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović nastavio je da igra duplu igru i sada, kada je van rijalitija, pa je snimljen kako jednom od svojih prijatelja govori da moli boga da se oženi Lunom Đogani.

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba Radanović

Sve se desilo na jednom od pevačevih nastupa kada mu je prišao njegov prijatelj da ga pozdravi, a kako je muzika bila preglasna, obojica su galamili, pa je osoba koja ih je snimala uspela da snimi i šta su jedan drugom rekli.

Kada je uvideo da sa Kijom nema šale i da je razvod neminovan, ponovo se okrenuo Luni

Naime, Sloba se rukovao sa svojim drugarom koji mu je ushićeno poručio:

- Da bog da se Lunom oženio. Od sveg srca ti želim - rekao je prijatelj pevaču, na šta mu je ovaj odgovorio:

- Akobogda - a onda je nastavio da peva i ne sluteći da je snimljen i da će se snimak pojaviti na Instagram grupi koja nosi naziv Antiđogaj i prepuna je snimaka u kojima oni razotkrivaju sve Radanovićeve laži i obmane.

I dok se svojoj supruzi Kiji Kockar kune kako ne želi razvod i kako želi da sa njom razgovara, te da je prekinuo svaki kontakt sa Lunom, ovaj snimak svedoči o tome da je Sloba nastavio da igra igru kao i u "Zadruzi".

- On je zbunjen i ne zna šta želi. Kalkuliše da li će ostati sa Kijom ili će se vratiti Luni. Kada je uvideo da sa ženom nema šale i da je razvod neminovan, ponovo se okreće na Luninu stranu jer je svestan koliko ga ona voli i koliko želi da je sa njim. Nju planira da obrlati ukoliko se desi razvod i ona mu je za sada plan B i sigurno utočište - kaže izvor blizak pevaču.

Inače, Instagram grupa Antiđogaj je ista ona grupa koja je izbacila njegov snimak na kom se vidi da je pušio marihuanu kod Nemanje Đerića Đeksona u stanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Marko

30.06.2018 06:09

Sve je jasno da njih dvoje glume i da ce ostati zajedno.

Odgovori 19 19
Marina

30.06.2018 07:06

Cista patologija!!!

Odgovori 31 2
Paja

30.06.2018 08:55

Ako Luna nasedne onda je stvarno ovaj bojkot zasluzila. Sloba zbog marketinga ovo radi jer zna da ce brzo biti zaboravljen

Odgovori 31 3
Tira

30.06.2018 12:54

Ma nisi za bolje, nego za familiju Djogaj,ideš u zaborav,odlaze i onih 50 % publike koji su podržali instituciju braka,dobijaš 0.00001 % publike tj familiju Djogaj,kao i sve žene slične Luni i Anabeli.Samo guraj.

Odgovori 31 5