NIJE SE KUPALA POSLE S*KSA: Zorica Marković komentarisala Luninu higijenu!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković prorokomentarisala je higijenu Lune Đogani s obzirom na to da je sama na društvenim mrežama primetila veliki broj komentara i video-klipova na ovu temu.

Foto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

- Pa nije devojka bila prljava. Ok, niko nije savršen, milioni ljudi imaju slabu kosu. Ja nisam videla da je ona aljkava, da se ne kupa. Gaćice, to šta radi ne znam, ali znam da se nije kupala posle s*ksa, to smo svi videli, što je van pameti - priča Markovićeva i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ja imam utisak da je ona bila u totalnom bedaku pojavom Kristine u Zadruzi i da joj je to teško palo. Videli smo da nema volju, kao da je u bolnici, non-stop leži... I onda je možda takvim ponašanjem ostavila takav utisak ljudima. Ne treba uzimati tuđe muževe, Sloba je tu kriv, još jednom kažem, samo mi ovi odrasli njihovi nisu jasni što to podržavaju, a vide da su im deca u haosu - rekla je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Una

01.07.2018 08:26

Luna voli taj miris na svom telu.

Odgovori 12 2