Sloba otkrio kad POTPISUJE PAPIRE ZA RAZVOD!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.07.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Sloba Radanović, jedan od najistaknutijih učesnika "Pinkovih zvezda" i rijalitija "Zadruga", posle devet i po meseci, koliko je proveo pred kamerama Televizije Pink, vratio se svakodnevnom životu i obavezama, a jedna od stvari koje su ga neizmerno obradovale jesu nastupi širom regiona i dijaspore.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

- Nisam baš imao neki strah od nastupa, ali hvatala me je nekad paranoja, neizvesnost. Međutim, posle prvog nastupa mi je bilo sve jasno – ljudi su odvojili tu situaciju i moj privatni život od ovoga što ja, inače, radim. Svuda gde sam se pojavio bila je sjajna atmosfera, ludilo, sve je išlo u pozitivnom smeru. Gde god da sam otišao dočekali su me vrh, majke mi - ushićeno priča Sloba, koji je na jednom od svojih nastupa podelio ruže devojkama u publici, što je propraćeno ovacijama.

- Bile su oduševljene, uglavnom su i bile devojke na nastupu i krivo mi je što bukvalno za svaku nisam imao po ružu - kaže Sloba.

Komunikacija sa Kijom i advokatom

 

Već danima se šuška o tome koliko se često Sloba čuje sa još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar i šta je predmet njihovih razgovora, pa je Radanović priznao šta je želeo da postigne time što je Kiji slao fotografije mesta koja u njima bude sećanja na period kada je njihova ljubav bila na vrhuncu.

- Mi smo se pre toga čuli, ona me je zvala i za repertoar i za savete, ovako smo se čuli – kako si, šta radiš... Ja sam prolazio tuda, baš kad sam krenuo za Austriju tuda sam prolazio i poslao joj sliku, čisto da vidi gde se trenutno nalazim. Nisam imao nikakvu nameru, pa i ona je meni slala brdo nekih slika. Ja sam prolazio u tom trenutku, uslikao za sebe, pa sam joj posle pustio - kaže Sloba i dodaje:

- Nervira me to što ispada da ja nju, kao, nešto molim. Ja sam njoj rekao: "Brate, ja ću to da potpišem, nezavisno od tog razgovora, mogu da te zovem i kad potpišem". Ja mogu prvo i da potpišem taj zahtev za razvod, pa da razgovaramo. Nije poenta našeg razgovora da se ja mirim ili nešto tako, nego hoću da se pogledamo u oči, da ja njoj kažem šta imam, ona meni i to je to. Ali, ovo moljakanje... To veze sa životom nema - kaže Sloba.

Foto: e-stock/KOBRA
Kija i Sloba

Prokomentarisao je i mnogobrojne glasine da se svim silama trudi da prolongira potpisivanje papira za razvod i time pokuša da spasi svoj brak, o kojem već mesecima unazad bruji čitav Balkan.

Bio sam prezauzet. Čekam advokata da mi se javi, da se dogovorimo šta i kako. Čovek mi je rekao da ćemo se videti u sredu, on mi je rekao:“Polako, ne moraš da žuriš, u sredu se vidimo“, tako da ću to da potpišem u sredu, eto - otkrio je Radanović.

Kako kaže, drugu šansu svom braku posle svega ne želi da da.

- Drugu šansu ne želim, iskreno. Nema poentu to, samo želim da se pogledamo u oči i kažemo jedno drugom šta imamo. Neću da se mirim tim razgovorom, već da sednemo i popričamo kao ljudi, a ne "kud koji mili moji" - objasnio je Sloba.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna

Od priče sa Lunom nema ništa!

 

Sloba je u "Zadruzi", kao što već svi znaju, svoju suprugu prevario sa blogerkom Lunom Đogani. Oni su kovali planove za budućnost i trudili se da održe svoju vezu na koju je, ipak, stavljena tačka nešto malo pre kraja rijalitija, a situacija se ni sada, kada su izašli iz "Zadruge", nije popravila niti će.

- Ništa se tu ne dešava, ne čujemo se. Postojala je komunikacija do pre neki dan, više se i ne čujemo. Razmenimo jednu poruku, dve, ali ništa više. Eto, nismo se čuli od pre nekoliko dana - priznao je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
JA

03.07.2018 14:48

Kralju, da nisi skinuo povez sa očiju i progledao, izgubio bi pravo da promeniš bilo šta u svom životu.Budi srećan čoek, kad se budeš razveo,oslobodio si se zla,omalovažavanja,degradirana,pljuvanja i potcenivaja. Dosta je bilo. Samo se ptiam kako si sve to izdržao, dobri čoveče. Drugo, Luna će biti uvek tvoja tiha patnja kao i ti njena. Ona je na moru s porodicom, ali je njeno srce u Srbijj ,nikada te preboleti neće.Obadvoje ste besni,ljuti, nezadovoljni, jer niste zajedno.Imala je dobar osnov da bude povredjena. Ali proći će je to. Zato, nikadn ne reci nikad...Nešto što je bilo posebno,jako iskreno, ne može nestati i proći za par dana.

Odgovori 5 21
Emina

04.07.2018 06:15

@JA - Ako Sloba ponovo ne slaze.

Odgovori 13 0
Mitar

03.07.2018 14:51

Bravo care, tako i treba. Odmah potpiši te papire i konačno se razvedi, zar ćeš dozvoliti da ti se ceo Beograd smeje.... Ti si izvanredan lik i tebe zaslužuje samo žena koja će čitav život biti samo tvoja i nikada ne pomisliti na nekog drugog muškarca. Neko ko će samo tebe ludo da voli, a i ti nju. Beži što pre brate i spasi se...Ti si dostojanstven momak, glavu gore i samo napred....Puna podrška...

Odgovori 5 18
Ans

03.07.2018 22:07

Ni malo iskrenosti od emotivno nezrelog Slobe. Neka pogleda sta je sve izjavio u video snimcima u poslednjih 12 dana. Blago njegovoj zeni sto ce ga se resiti i poceti slobodno da dise.

Odgovori 17 1