MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIVA: Slobi se Luna smučila kad je tražila da se venčaju!

Zadruga

06.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru ekskluzivnog serijala koji za čitaoce Srpskog telegrafa piše Milan Milošević, novinar otkriva i ključni razlog pucanja veze Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Novo otkriće novinara Milana Miloševića

- E, poštovani moji, danas ću vam ja lično, glavom i bradom, otkriti kada se to dotičnom smučila Anabelina najstarija ćerka!

Kako da se ženi kada ima ženu, gde će sa njom, gde da je sakrije, jeste mala, ali primetilo bi se da je nema

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Htela da se uda za njega... Luna i Sloba

Zanima vas?! E, pa lepo, i mene je zanimalo, pa sam se potrudio sa saznam. Sve se to izdešavalo onog trenutka kada je Slobici nakon informacije da se prijatelji posećuju, odnosno da Gagi posećuje njegove roditelje, doturena priča spolja, pritom istinita priča, da se njemu "ni krivom, ni dužnom" u finalnoj noći sprema ženidba! Da, da, odlično ste pročitali, ženidba, a on čovek oženjen! E, Srbijo, zemljo draga, ej, živote, igro bez muzike... Čuo Sloba da mu njegovi i njeni (čitaj Lunini) spremaju prosidbu, prsten već čeka, bidermajer ubran... Šalu na stranu, nije bilo cveća jer bi uvelo, ali prsten i prosidba su bili potanko isplanirani! Čuo Sloba i prvi put shvatio da nešto tu ne štima, pa kako da se ženi kada ima ženu, gde će sa njom, gde da je sakrije, jeste mala, ali primetilo bi se da je nema! Seo on i razmišlja, je li realno da su njegovi pristali, a da njega ni pitali nisu? Ajde, dobro, zajednički stan je okej, ali veridba, prosidba, ženidba, kome to na pamet pade?! Požalio se Luni, njoj se ideja učini korektna, ko veli, znaju moji valjda šta rade... Slobu muka uhvatila, moli boga da ispadne pre superfinala, da eto nekako izbegne tu ceremoniju prosidbe. Luni zasmetalo, HITAN SASTANAK u prolazu ka ekonomskom dvorištu gde ne doseže kamera, barem se tako mislilo. A mislilo se tamo svašta, i da Sloba ne voli Kiju, da Kija ne voli Slobu, da ne dužim... Tamo osu paljbu po njemu ubeđujući ga da njegovi i njeni napolju imaju super saradnju, te da nema mesta sumnjama da je ta prosidba loš potez i da treba da se drže plana, budimo bliski, bez intime, a te noći ćemo se izboriti za našu ljubav. Ijao, ne može Sloba nikako da svari to, krenula mu alergija, počeše rane od silnih preloma da ga žigaju ko na promenu vremena. Od tog trenutka u Slobinim očima priča sa Lunom pada u vodu, od tog momenta njemu se i ljubav koju je navodno osećao prema njoj smučila... Traži da izađe, traži inhalaciju, samo da se domogne razgovora sa majkom, da proveri verodostojnost onoga što mu se sprema. Čitave noći oka sklopio nije, samo mu je u glavi prosidba bila... Kako i šta da uradi da izbegne sve to... Od toga dana ništa više nije bilo kao pre, od toga dana njihov svaki, naizgled banalni razgovor završavao se žestokom svađom, a bogami i fizičkim kontaktom. Videli to i Đoganijevi i Bukve i Atijasi, a bogami i Radanovići, pa ko vele, ma rano je još da se žene, neka ovako počnu da žive skupa, ima stan, ima garderoba, ima sve...

Roditelji organizuju prosidbu, prsten već čeka, bidermajer ubran... Sve spremno za ženidbu, a on čovek oženjen. Požalio se Đoganijevoj, a njoj se svidela ideja. Od tog momenta Radanoviću su se otvorile oči

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bilo je lepo dok ona nije spomenula svadbu... Luna i Sloba

Sigurno će Sloba reći da je i ovo laž, ali koga još briga šta Sloba kaže! Uživajte u današnjem danu i dobro otvorite oči kada se udajete i ženite, triput proverite da nema, nedajbože, ženu ili muža. A ako kojim slučajem i ima, ne shvatajte to tako crno, nego ih šaljite u "Zadrugu 2", profitiraće sigurno!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
cuca

06.07.2018 06:16

Ma sta nam naprica za tako kratko vreme?! Ko velis, da ja budem lojalan Kiji, ko zna sta ce jos postati!

Odgovori 7 18
Goca

06.07.2018 09:54

Bravo Milane,baš si nam izmamio osmeh na lice prelepim tekstom

Odgovori 33 17
Mika

06.07.2018 16:26

@Goca - Milan da smanji lazi. Sve smo gledali sto i on i znamo kada je istinito napisao i kada nije.

Odgovori 23 10
lka

07.07.2018 10:09

@Mika - svi smo videli samit u kaficu na Banovem brdu.

Odgovori 18 0