DUŠKO OTKRIO ŠTA LAZOVIĆ SADA MISLI O KIJI I CELOJ SITUACIJI S NJOM!

Autor:

Zadruga

06.07.2018

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Duško Radonjić privukao je pažnju javnosti nakon što je u najgledaniji rijaliti ušao kako bi podržao svoju ćerku, Pinkovu zvezdu Andrijanu Radonjić!

Foto: printscreen/instagram
Duško Radonjić

On je nakon izlaska bio viđen sa mnogim učesnicima Zadruge u beogradskim noćnim klubovima, a onda je odlučio da otputuje u Crnu Goru kako bi ugovorio svoje nastupe. Međutim, on je napravio opštu pometnju kada je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Andrijom Lazovićem, bivšim dečkom Kristine Kockar.

- Andrija je dobar momak. Odavno smo se dogovarali da se vidimo i nikako i evo ja sad došao do Budve i svratio. Nismo pričali ništa u vezi sa Zadrugom, ja sam nešto dogovarao za Andrijanine nastupe, isključivo vezano za posao - rekao je Duško.

Andrija je u poslednjih nekoliko meseci stekao veliku popularnost, a mnogo se spekulisalo i da je veza sa Kijom bila samo marketiški trik.

- Kako bih ti rekao, ne raduje se nešto naročito zbog popularnosti. Vidim da ga glava boli zbog toga, dosadilo mu je sve. Ne voli da priča o tome i nisam ni ja hteo da potenciram bilo šta. Uglavnom, pokušava da zaboravi sve šta je bilo vezano za tu priču - otkrio je iskreno Duško.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading