KIJA I SLOBA SE SUOČAVAJU U NEDELJU, a evo šta će OBELODANITI!

Autor:

Zadruga

06.07.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najkontroverzniji bračni par Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović koji je devet meseci u rijalitiju "Zadruga" bio enigma naciji, što zbog javne prevare koju je pevač počinio sa blogerkom Lunom Đogani, što zbog činjenice da je bivša stjuardesa sve htela da mu oprosti, u nedelju će se sresti pre kamerama i odgovoriti na sva piutanja.

Foto: printscreen/TVPink
Ponovo zajedno... Kija i Sloba

Kija i Sloba najavili su potpisivanje papira za razvod danas, a da li se to desilo, kao i u kakvim su zaista odnosima nakon rijalitija, otkiće u nedelju.

Njih dvoje sastaće se u emisiji "Narod pita" u nedelju, u 22 časa na Televiziji Pink i otkriće dokle je stigla procedura brakorazvodne parnice, da li njihovi životi nakon "Zadruge" idu u istom smeru, i šta žele nakon svega.

Foto: printscreen/TVPink
Da li će se pomiriti ili razvesti...? Kockarova i Radanović

Ono što je poznato je da je Kija odlučila da započne pevačku karijeru, kao i da je snimila pesmu s grupom "Ministarke", dok je Sloba zakazao ogroman broj nastupa. A šta se među njima dešava, otkriće ovog vikenda.

 

#zadrugaofficial #rtvpinkofficial #nedelja#22#pink.rs#kija#sloba#uzivo

A post shared by Milica Mi (@milica.mitrovic.pink) on Jul 6, 2018 at 10:04am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading