Ana: Kre*nula bih se sa Vukom Kostićem!

Zadruga

10.07.2018

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Korać sigurna je da je nakon rijalitija čeka blistava glumačka i pevačka karijera.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

Analizirajući naše najpoznatije glumce, Ana je za Rijaliti otkrila da misli da bi bila dobra partnerka Vuku Kostiću, kao i da je sigurna da bi se ona i poznati glumac fenomenalno uklopili zbog toga što se pokazala kao dobra glumica.

- Meni je od svih glumaca Vuk Kostić najlepši, baš mi se dopada i mislim da bih mu legla, kao i on meni u svakom smislu. Otkako sam izašla iz rijalitija, dobijam razne ponude, baš je puno ljudi koji žele da sarađuju sa mnom. Mogu da najavim da možete uskoro da me vidite kod Bore Santane u spotu, tu imam glavnu ulogu, pored mene možete da vidite i Mikija Đuričića kao njegovog menadžera, a tu će biti i Milan Milošević, mislim da će on imati ulogu konobara. Moram da vam priznam da jako volim da glumim, a dosta stručnjaka kaže da sam jako talentovana, tako da možda možete da me vidite uskoro u nekom filmu ili seriji, neću sve da otkrivam - ispričala je atraktivna brineta i dodala kako bi, ukoliko bi reditelj od nje tražio, pristala i na ljubavne scene, a možda bi se i obnažila na trenutak za dobar honorar.

Kostić ima takav pogled, harizmu koju nema ni Miloš Biković ni Aleksandar Radojičić, tvrdi Ana

Foto: instagram.com/vukkosticbadza
Vuk Kostić

- Mislim da ne bi pristala na ljubavne scene, a možda bi se skinula samo na jedan trenutak. Ne znam, nikad se ne zna, ako je dobar honorar i ako je uloga dobra, ne bih odbila dobru ponudu. Vuk Kostić je baš sladak, ne znam da li bi javno mogla da snimam scene seksa s njim, ali u četiri zida, što dalje od kamera, ko zna šta bi bilo između nas. Od svih naših glumaca on, po mom mišljenju, baš ima sve što treba da ima jedan muškarac, a i jako je dobar glumac. Kostić ima takav pogled, harizmu koju nema ni Miloš Biković ni Aleksandar Radojičić, pa čak ni Andrija Kuzmanović. Definitivno je Vuk toliko dobar dasa da trenutno u Srbiji mislim da nema boljeg od njega. Takođe, mogu da kažem da ja lično ne vidim trenutno nijednu glumicu kao konkurenciju, od svih njegovih partnerki ja sam najbolja, mislim, budimo realni, ne kažem to ja, to kažu drugi, a ako bude prilike, uverićete se sami u to ko je nova mlada glumačka nada - zaključila je Ana Korać.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading