(VIDEO) KIJIN SPOT VEĆ KIDA: Kockarova pored BAZENA s Ministarkama!

Autor:

Zadruga

12.07.2018

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena pevačica Kristina Kija Kockar večeras je pored bazena jednog kompleksa snimala spot sa grupom "Ministarke" za svoju prvu pesmu "Ne vraćam se na staro", a da će ovi kadrovi biti "vreli" je malo reći.

RepublikaFoto: Republika.rs
Kija Kockar na snimanju spota...

Devojke su snimale pored bazena, a Kijino novo izdanje je veoma s*ksi što se može videti na videu Republika.rs. Odevena u plavi kupaći sa šeširom u istoj boji oduševila je prisutne novinare, a ostaje samo da njeni verni fanovi sačekaju nekoliko dana kako bi čuli svoju omiljenu zvezdu kako peva.

RepublikaFoto: Republika.rs
Uživale na snimanju...Kija sa Ministarkama

Pored Kristine u spotu će se naći i devojke iz grupe "Ministarke" koje zajedno sa pobednicom rijalitija "Zadruga" čine savršen spoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ruby

13.07.2018 09:48

Evo pitanje za zadnju rečenicu u tekstu.Ko tu sa kim peva"Ministarke" sa k ili one sa k?Vaša rečenica za koju sam postavila pitanje pokazuje sa kojim vrednosnim standardima raspolažete.Jednu anonimnu provincijalku bez muzičkih kvaliteta uzdižete na kvalitativni nivo koji su vredne devojke mukotrpno dostigle.Alal vera,alal vera!

Odgovori 1 17
Djoka

13.07.2018 13:03

Kija, srecno snimanje spota i pesme. Puno uspeha zelim. Ti volis pesme na engleskom ali narod voli pesme na nasem jeziku. I vise vole narodnu od zaabavne muzike. Moras to uzeti u obzir.

Odgovori 11 0