Gagi surovo iskren: LUNU FAMILIJA NIJE PODRŽALA!

Autor: Blic.rs

Zadruga

14.07.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima u nazad glavna tema Zadruge gotovo uvek je bio čuveni ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna, a i njihovi bližnji su sve vreme bili u žiži javnosti.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna sa porodicom

Nakon Zadruge, Luna se vratila svom poslu u svetu mode, te je odlučila da otvori butik sa svojim potpisom. 

Iako se još uvek nisu stišale sve strasti na temu prevare u rijalitiju u kojoj su glavni akteri bili Sloba Radanović i Luna, Gagi Đogani, Lunin otac, malo više se "otvorio" i govorio o tome ko je a ko nije podržavao njegovu stariju ćerku u najtežim trenucima.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Luna i Gagi Đogani

- Luna ima izuzetan talenat za ples i za pevanje ali svega se nagledala u tom svetu estrade, te joj ne pada na pamet da se bavi javnim poslom. Što se tiče njenog učeća u zadruzi, bilo je iznenađenja u familiji. Bilo je svega! Ali dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje... Bitno je da smo je Anabela i ja podržali u svemu- zaključio je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mitar

14.07.2018 16:55

Bravo gagi. Ništa Lua nie loše radila. Jednosvno njima se desila ljubav. Naravno da će te održati svoje ete. Nije ona ničiju vezu rasturila. Njihov brak je bio skalamerija. Kristina e njega varala i te kako, ali Sloba je džentle inikada to neće izneti. Jednostavno on je dobar čovek. Mnogo je pore te lujke propatio, ali dobro je što se sve završilo..... Trea da bude srećan čovek, er se luke oslobodio...

Odgovori 1 15
Marisa

14.07.2018 20:42

Roditelji ne treba da podrzavaju svoju decu u greskama, vec da im ukazu gde deca grese, da se isprave, izvine, pokaju za losa dela i nastave dalje dobrim putem.

Odgovori 15 1