(VIDEO) LEPI MIĆA POKOPAO GAGIJA?!

Autor:

Zadruga

16.07.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek britak na jeziku, Lepi Mića nije odoleo da prokomentariše gostovanje Gagija Đoganija u emisiji "Narod pita"!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi MIća

U emisiju su protekle večeri gostovali Luna i Gagi Đogani, kao i Marko Miljković i Bora Santana. Lepi Mića je komentarisao njihovo gostovanje, a najviše se osvrnuo na Gagija i Lunu.

- Sve te ljubavi iz Zadruge su popucale kao balon. To što želite da čujete, idite kod mame i tate. Ja sam sinoć gledao emisiju "Narod pita" i čudom sam se čudio. Da li je moguće da se oni tako ponašaju? U pitanju su stavovi i stvari koje su urađene. Ponašanje Slobe i Lune se ne može braniti. To je sram, stid, bruka i sramota. Sinoć sam slušao Luninog oca. Razočarao me kada se neko javio od naših dragih gledalaca i on pravi cirkus u studiju. To je za kritiku - rekao je Mića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

Lepi Mića je istakao i kako njega život Kristine Kije Kockar ne zanima i da je on uvek komentarisao samo ono što je video u "Zadruzi", kao i da je branio brak kao instituciju, a onda je nastavio da komentariše Lunu, Gagija i Slobu.

- Sinoć slušam priče da se oni vole... Pa gospodine Gazmene, da li vi znate da je gospodin Slobodan u braku? Evo informacije iz prve ruke, Slobodan i Kija se vole! - pričao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ruby

16.07.2018 15:18

Ovaj pljuvač i psovač hoće od sebe da napravi "instituciju".Iza reči umišljenog" pravednika" krije se činjenica da je i dalje zaljubljen u kockarevu i da će teško da je preboli.Pljuvačina po Đoganijevima služi mu kao dimna zavesa.

Odgovori 3 38
branko

17.07.2018 11:01

@Ruby - Lepi Mico samo brani instituciju braka. U suprotnom svim brakovima preti krah. Sta bi se desilo da svi brakovi na svetu propadnu?

Odgovori 20 0
nadamaja

17.07.2018 05:06

Mica je zlo od coveka koji mrzi sve srpske zene pljuje vredja naziva pogrdnim imenima covek koji verovatno nema svoju porodicu ili bar njihovu podrsku jel nijednom nikoga nije zvao i oni nisu zvali njega. Prica da je porodica zakon kako to da nije Kijina preljuba sa Filipom zakon.

Odgovori 1 24
Sanja

18.07.2018 12:09

Al bi ja ovog micu vesala za m...

Odgovori 0 12