BIĆE POMIRENJA? Kija tvrdi: Sloba više NE SLUŠA RODITELJE!

Autor:

Zadruga

19.07.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar i njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović potpisali su i predali papire za razvod braka, a stjuardesa je ekskluzivno za Srpski telegraf otkrila da je pevač prestao da sluša savete svoje majke Draginje Radanović.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Poslušao njen savet, a ne mamin... Kija i Sloba

Kija smatra da je Radanović, zahvaljujući njenim savetima, konačno odlučio da stane na svoje noge i sam u dogovoru s njom donese odluku o stavljanju tačke na svoj brak jer ga je savetovala da sugestije svojih roditelja ostavi po strani.

- Dugo sam pričala sa Slobodanom i ljudski sam ga posavetovala da prestane da sluša savete svoje majke jer mislim da je tako najbolje. Svi su upoznati s tim da je on insistirao na tome da ipak o svemu još malo razmislimo i da se ne razvodimo, međutim, ta odluka bila je definitivna sa moje strane. Svi smo svedoci da sam ja na njega skoro devet meseci vršila pritisak i prozivala ga zbog toga što ne donosi odluke sam, nego sluša roditelje i mislim da je to tek sada urodilo plodom. Počeo je konačno da razmišlja svojom glavom i to je dobro za njega u svakom smislu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Više se ne pita...? Draginja Radanović

Jelena Krunić te svuda proziva govoreći da si malo poletela otkad se rijaliti završio. Kako to komentarišeš?

- Ne bih to komentarisala iako sam upoznata sa tim. Previše sam zauzeta drugim stvarima da bih razmišljala o bilo kakvim raspravama.

Kija: Sledeća pesma koju planiram da izbacim biće moja prava autobiografska

Koji je tvoj sledeći poslovni poduhvat kada je pevačka karijera u pitanju?

- Sledeća pesma koju planiram da izbacim biće moja prava autobiografska. Mislim da će se dosta pričati o toj pesmi jer će govoriti o nečemu što se do sada nije znalo. Ja sam se naježila i sama kada sam samo pročitala tekst pesme bez muzike. To je jedna od onih pesama koje ostaju i koje se slušaju.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Štedi pare... Kija Kockar

Jesi li počela da trošiš novac od nagrade?

- Nisam još uvek počela da ga troškarim. Sve sam, zapravo, založila za stan koji nameravam da kupim, tako da je taj novac odavno rezervisan za to. Ono što zarađujem sa strane trenutno mi je sasvim u redu i dovoljno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
cica

19.07.2018 06:37

Nije objasnila na osvu cega je donela zakljucak da je “prestao da slusa roditelje”. Sto je babi milo, to joj se i snilo.. Kod Kije je ova poslovica vrlo primenljiva

Odgovori 14 28
ugo

19.07.2018 12:11

@cica - Mama je htela da ga ozeni sa Lunom, ili smo zaboravili!? A on je odustao od Lunjare! Sram ga bilo, ne slusa mamu!

Odgovori 15 1
skocko

19.07.2018 10:09

Jeste mi bila favorit ali ovo stalno spominjanje Slobodana u svakoj izjavi postaje bas dosadno. A to sto ne komentarise Krunicku je najpametnije,jer bih joj samo dala na znacaju .

Neko Iz Mase

19.07.2018 11:55

Цицо, па по томе што није послушао Драгињу да се држи Луне.

Odgovori 15 2