Krunićeva tvrdi: KIJA POKRALA 30.000 EVRA OD FANOVA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i nekada najveća podrška Kristine Kockar, Jelena Krunić, posvađala se sa pobednicom najgledanijeg formata na TV Pink.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić obelodanila Kijinu prevaru

Kako ekskluzivno za Srpski telegraf otkriva, Jelena je razočarana u rijaliti-drugaricu zbog toga što je, po njenoj tvrdnji, iskoristila saosećanje fanova kako bi od njih uzela novac.

Naime, Krunićka kaže da se Kija Kockar obogatila tako što je pljačkala sa svojim drugaricama ljude koji su saosećali sa njenim bolom. Kockareva je, navodno, u dogovoru sa svojom kumom Vanjom Ibrahimović isplanirala da u rijalitiju sebe predstavi kao jadnu i prevarenu ženu koja pati za mužem, dok je Vanja primala uplate od žena iz svih krajeva sveta koje su želele da finansiraju glasove za Kiju, ali taj novac nije potrošen u te svrhe.

Foto: privatna arhiva
Obožavaoci širom sveta su hteli da joj pomognu...

 Krunićka: Izigrane žene mi sada pišu kako im se Kija nije ni zahvalila, a njena Vanja je obećavala susrete i poznanstva

- Kija je sve to dobro isplanirala, pravila je žrtvu od sebe i dizala famu. Lično ona je dala Slobi zeleno svetlo da se onako ponaša prema njoj, da je vara i ponižava, kako bi bila što veća žrtva - započinje priču Jelena i nastavlja:

- Od dela novca koji je uzela od jadnih žena koje su joj poverovale i saosećale sa njom finansirala je i svoj odlazak na koncert Bijonse u Barseloni. Većina tih izigranih žena mi sada razočarano piše kako im se Kija nije ni zahvalila, a njena drugarica, kuma Vanja je obećavala susrete i poznanstva - navodi Krunićka i tvrdi da je čak jednoj ženi Kristina po izlasku iz rijalitija obećala da će se videti sa njom kada dođe u Cirih, ali ju je nakon toga ignorisala.

Foto: privatna arhiva

- Jednoj ženi iz Ciriha koja je dala dosta novca je čak zakazala susret tamo kad je gostovala i nije joj se ni javila, bez objašnjenja. Nikakve koristi nisam imala od druženja sa Kristinom, a ona je od mene imala bezgraničnu podršku. Razočaralo me je to što je njena drugarica Vanja lagala te žene od kojih je uzimala novac da mi je dala pomoć za bolesnog oca, što je besomučna laž. One su taj novac trošile na sebe. Kod Kristine suze imaju cenu, ali klupko se odmotava - kaže Jelena i dodaje:

- Bila je u pravu Tamara Đurić kad je rekla da je Kija Kockar veća prevara od Dafine i Jezde koliko je para izvukla od naroda i prodala im maglu i laž. Rekla sam im samo da mi bolesnog oca ne pominju, jer ako ja progovorim, neće vam biti dobro - zaključuje Krunićka.

 Od dela novca koji je uzela jadnim ženama finansirala je i svoj odlazak na koncert Bijonse u Barseloni

Kako bi dokazala svoje navode, Jelena Krunić je redakciji Srpskog telegrafa dostavila printskrinove svojih dopisivanja sa Kijinim fanovima koji su je pitali gde da uplate novac, dok ih je ona usmeravala na Vanju Ibrahimović. Takođe, postoje prepiske na kojima fanovi pitaju da li je dosta da pošalju 200 dolara, pitaju Ibrahimovićku koji sat bi se najviše svideo Kristini kad izađe, kako bi znali koliko novca da pošalju Vanji da joj to kupi, kao i uplatnice da je novac prebačen na račun Kockarkine kume.

Foto: privatna arhiva

- Sve se vidi, sve je jasno kao dan. Obmanule su narod i zgnule skoro 30.000 evra od jadnih žena. Klupko se odmotava, narod će tek videti ko je Kristina Kockar. Naglasila bih za bukvaliste da to nema veze sa samim glasanjem i da je Kija očito toliko obmanula narod da je pobedila svakako, iako njena Vanja nije uložila donacije za glasanje - rekla je Jelena za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Bakica

20.07.2018 05:52

Mi ovde vidimo da je neko hteo da uplati ali ne vidimo i ne znamo ni ko je to ni kome je uplatio ako je uplatio..u to vreme je kija bila u zadruzi i nije nista organizovala..ti si jelena ta koja se sa fanovima dopisivala,zar si vec potrosila tih 30.000 pa ti treba jos i sad prodajes maglu i lazi..trulo jelena trulo ..skup

Odgovori 76 15
Gagi

20.07.2018 11:01

@Bakica - Svako je mogao da ima stranu na Fejcebuku i da je nazove Kijina fan stranica. I da na toj strani trazi pare od fanova. A Kija u Zadruzi ne zna nista o tome.

Odgovori 50 10
Zoran

20.07.2018 11:26

@Bakica - Narkomanima ne treba verovati.

Odgovori 48 9
kulic

24.07.2018 12:02

@Bakica - Anabela je pocela da sakuplja pare na drustvenim mrezama od pocetka Zadruge. Trazila pare za poklone i za glasanje. Posle trazila pare za kupovinu stana za Slobu i Lunu. Pa onda najnoviji model Playstation od 2.000 eura za poklon Slobi za rodjendan. Luna nije znala jer je bila u Zadruzi kao i Kija.