OVA ZADRUGARKA MUVALA SANJU, Matora je isprozivala!

Autor:

Zadruga

21.07.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi osporavali njihovu ljubav, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković još uvek su u srećnoj vezi!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

Međutim, nisu svi njihovi bivši cimeri oduševljeni ovom vezom, bar tako tvrdi Matora, koja je žestoko zaratila sa nekadašnjom zadrugarkom, Sanjom Jakšić.

- Jeste, ona (Sanja Jakišić) je još u "Zadruzi" bacila oko na Sanju (Stanković), ali mi nije smetala. Samouverena sam - rekla je Jovana.

Naime, Jakšićeva je nekoliko puta izjavljivala da veza Matore i Sanje neće opstati, kao i da je Tomićeva puna kompleksa.

- Ja sam joj poslala poruku "Ti ako imaš problem sa Jovanom to reši sa njom, nemoj mene da uplićeš u tu priču niti da kanališ moju i Jovaninu vezu i da pričaš da je fejk". Ona mi je rekla da je trebalo prvo da se konsultujem sa njom da je pitam da li je nešto rekla i šta je rekla, kao ja sam njoj super i tra-la-la, na tome se završilo, ništa joj nisam odgovorila. Ja sam joj rekla "Ti si meni gotivna samo nemoj mene da uplićeš u priču ako imaš problem sa Jovanom" - objasnila je Sanja Stanković spornu situaciju sa bivšom cimerkom, a onda se nadovezala i Jovana, koja je prepičala događaj od pre nekoliko noći.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Jakšić

- Ona ima problem sama sa sobom jer ne može tebe da smuva i to je tako. Nema veze. Ja sam ispričala šta je bilo. Nemam apsolutno kompleks ni od muškaraca. Ja imam neke komplekse druge vrste, i to priznam. Ne postoji nijedna stvar zbog koje bih ja bila ljubomorna na nju, kad se ona ni u jednom trenutku nije približila Sanji, niti je Sanja nešto uradila da bih ja bila bilo kako ljubomorna na nju. Naši fanovi su čak okačili i fotografiju iz kluba. Mi smo se slikale i bilo je sve super, dok nije sve to postalo naporno. Ja joj želim sve najbolje, tako je ispalo to u klubu, nadam se i najverovatnije se više nikad neće ponoviti - navela je Tomićeva.

Podsetimo, Jakšićeva i Matora su se srele u izlasku, a onda je, prema Jovaninoj verziji priče, Sanja počela da muva njenu prijateljicu, što je nju nateralo da Jakšićevu udalji iz njihovog separea.

Kako će se završiti ova svađa između bivših zadrugarki ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading