KIJA ODGOVORILA KARLEUŠI!

Autor:

Zadruga

21.07.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da pevačica Jelena Karleuša ne misli da je Kristina Kija Kockar pravi paketić koji bi trebalo da se bavi muzikom!

 

 

Red

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 18, 2018 at 4:31am PDT

Jelena Karleuša prozvala je Kristinu Kiju Kockar i njeno pevanje. Kija je snimila pesmu sa "Ministarkama", a za 24 časa njihova numera beleži čak dva miliona pregleda na Jutjbu. JK se oglasila na svom Tviteru nakon što je videla koliko je popularna Kijina pesma i otkrila šta misli o istoj.

 

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official
Kija Kockar odgovorila Jeleni Karleuši!

- Znate šta, ako je u Srbiji Kija (?!) sa onakvim pevanjem, izgledom i harizmom prva u trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u moje dadilje i garderoberku. Pokidale bi! Ja se ne šalim - napisala je Jelena na Tviteru. Ubrzo se se oglasila i Kija o odgovorila u svom stilu.

 - U pravu si Jeco, trebala bi. I ja sam sa sedamnaest godina radila kao garderoberka u klubu. Kačila jakne. Ja se ne šalim, A vidi me sad - napisala je Kija na Instagramu. Ostaje da vidimo kako će pop diva reagovati kada vidi Kristinin odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marko

21.07.2018 22:29

Kija bolje peva nego otvaracica usta JK.

Odgovori 24 8
cica

22.07.2018 06:17

Pa dobru ju JK probudila - znaci garderoberka..

Odgovori 4 20
VeronikaStar

22.07.2018 06:23

E kada ti ovo kaze neko ko ne zna da peva, a zove sebe "diva", ko nema skole, ni elementarnog vaspitanja, draga Kija, znaj da si pokidala! Mogu samo da te mrze!

Odgovori 21 5