ODBROJAVA DANE: Kija napušta Srbiju, evo i ZBOG ČEGA!

Autor:

Zadruga

23.07.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrtoglava popularnost nakon pobede u "Zadruzi" za Kristinu Kiju Kockar značila je i prvu pesmu "Ne vraćam se na staro", ali i veliki broj nastupa što ju je verovatno mnogo umorilo.

RepublikaFoto: Promo foto
Uveliko nastupa s "Ministarkama".... Kija Kockar

Zbog svega toga, Kija je odlučila da na neko vreme napusti Srbiju. A razlog za to je planirani odmor na koji želi da ode, a kako je sama najavila dan odlaska se bliži.

Novopečena pevačica još nije otkrila gde će se uputiti, ali ni s kim. S obzirom na to da se u poslednje vreme ne odvaja od kume Vanje, moguće je da će s njom i na odmor. 

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Odbrojava do odmora... Kija Kockar

- Budi mirna i odbrojavaj do odmora - napisala je Kija, a iako su mnogi mislili da je ona već otputovala jer je svoje fanove obradovala fotografijom s bazena, očigledno je da se još nigde nije uputila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mima

23.07.2018 21:50

Jaoj...evo je zvalavi na tv pink!Neverovatna zena!Kakva je to manipulatorka!Ama ne zna ni da prica!Zabrza,brate...sta je ovo?Fuj...lazovcino

Odgovori 5 16
kulic

24.07.2018 11:50

Kija prelepo izgleda na prelepom moru.

Odgovori 13 1
jovana

24.07.2018 11:54

Ode Kija do Tokija. Molicemo Kiju da se vrati u Srbiju.

Odgovori 13 1