KIJA TRAŽILA BIVŠEM DEČKU DA SLOBA NASTUPA KOD NJEGA U KLUBU!

Autor:

Zadruga

23.07.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iko su u procesu razvoda Kristina Kija Kockar ugovara svom još uvek zakonitom suprugu Slobi Radanoviću tezge!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

Kako beogradski mediji saznaju, pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga“ prošle nedelje je s reperom Vukom Mobom bila u Šapcu, gde njen bivši dečko drži klub, pa je od njega tražila da angažuje Slobu da kod njega nastupa tokom leta.
- Pitanje je trenutka kada će Kija i Sloba zvanično biti razvedeni, ali ona i pored toga brine o njemu. Pre nekoliko dana je obišla mačvanski okrug, gde njena nekadašnja ljubav živi, ali i drži lokal u kom nastupaju poznati pevači. Za sebe nije pitala da tezgari iako je izbacila pesmu "Ne vraćam se na staro", koja ima preko miliona pregleda na Jutjubu i već se uveliko vrti po klubovima, ali mu je zato predložila da pozove Slobu da nastupi kod njega, naravno za honorar. Ona nije pregovarala o visini njegovog honorara, nego mu je samo sugerisala da bi bilo dobro da angažuje njenog muža dok je još aktuelan zbog rijalitija - priča izvor.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

On kaže da su se svi pitali da li se Kristina šali ili je postala Slobina menadžerka.

- U prvom trenutku njen bivši dečko je pomislio da se Kija šali, pa je okrenuo na šalu, ali ona je bila mrtva ozbiljna. Nekoliko puta je ponovila da Sloba pravi odličnu atmosferu i da će zbog njega doći mnogo devojaka, te da bi mu bio pun pogodak da ga pozove da nastupi kod njega. Kada je vlasnik, tj. njen bivši, shvatio da je vrag odneo šalu, obećao joj je da će razmisliti i pozvati Radanovića. Interesovalo ga je i da li mu je ona postala menadžerka, na šta je Kija odgovorila da nije, već da to radi bez interesa, iz ljubavi - završava izvor za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
cica

23.07.2018 20:11

Kija ne radi nista bez interesa, a jos manje zbog ljubavi..

Odgovori 9 19
Stojko

24.07.2018 11:15

@cica - Sad vam ne valja sto je nasla Slobi posao. Svasta od vas.

Odgovori 16 2
Btanka

23.07.2018 21:43

Bivsi decko! Pa onda je ona imala ljubavnika pre nego je Sloba imao Lunu a samo njih blatite. Ova je prava sponzorusa.

Odgovori 7 18
Mima

23.07.2018 21:57

Kako je gotiva!Ostala sam nema!

Odgovori 1 18