GOCA TVRDI: KIJA I SLOBA SE TAJNO SASTAJU!

Autor: Pink.rs

Zadruga

25.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Gordana Džehverović otkrila je da se Kija i njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović tajno sastaju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Provalila Kiju i Slobu... Goca Džehverović

- Iz pouzdanih izvora sam saznala da do tog razvoda neće doći. Oni se sastaju tajno i planiraju da nastave tu bračnu zajednicu. Vreme nam ide naruku, pa ćemo videti da li će to stvarno biti tako ili ne, ali 99 odsto izvori kažu da će biti ovako. Oni su to potpisali, ali znate kako to ide. Imate jedno pomirenje, pa drugo, treće, sve dok sud ne donese odluku. Odgovara im da su u žiži interesovanja, ali možda su i oni shvatili da su jedno za drugo - ispričala je majka Teodore Džehverović, a onda je Kija u preksinoćnoj emisiji i to komentarisala:

RepublikaFoto: dailymotion.com
On se ne oglašava... Sloba
RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Ona sve demantuje... Kija

- To, naravno, nije tačno. Ona je rekla da se viđamo u stanu našeg advokata, naravno da to nije tačno. Vidimo se s vremena na vreme na televiziji ili u emisijama. Uskoro bi trebalo da se vidimo jer su moje naočare ostale kod njega, nikako da odem po njih, nikako uhvatiti čoveka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
VeronikaStar

25.07.2018 10:21

Vidi snajderku kao KGB sve zna. Bolje bi joj bilo da gleda sebe i svoju cerku.

Odgovori 16 4
Djoka

26.07.2018 17:50

Gordana Dzezva je tajni privatni detektiv.