Sloba UDARIO na Kijinog bivšeg

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović ugovorio je tezgu u Budvi, i to svega sto metara od lokala koji drži njegov suparnik Andrija Lazović. Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je Radanovića u Budvi na večeri nakon što je ugovorio svirku u lokalu koji je najveći konkurent Lazoviću.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Odlučio je da se osveti...? Sloba

- Andriji je zasmetalo to što je Sloba zakazao svirku preko puta njegovog lokala "O sole mio" i to smatra direktnom provokacijom i udarcem na njegov posao. On zna da Sloba nakon učešća u "Zadruzi" puni sve živo, da su mu nastupi posećeni i da se traži karta više, pa mu je jadno da će napuniti i klub preko puta njegovog - govori dobro obavešten izvor.

Pevač ugovorio tezgu u klubu koji se nalazi u neposrednoj blizini lokala koji Andrija vodi

Foto: e-stock/, D.KADIĆ
Propašće zbog Slobe...? Andrija

Kako dalje saznajemo, sa Radanovićem će u "Rafaelu" 2. avgusta nastupiti i Teodora Džehverović, što je otežavajuća okolnost za Lazovića, koji se ovih dana bavi organizacijom programa u svom lokalu kako bi adekvatno konkurisao Radanoviću.

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ
Ovo joj se neće dopasti... Kija

Kako bismo proverili detalje do kojih smo došli, pozvali smo Slobodana, koji je potvrdio da je ugovorio nastup.

- Tačno je da nastupam sa Teodorom 2. avgusta u Budvi i potrudićemo se da žurka bude odlična. Srećan sam što ću pevati u Budvi, gde je uvek sjajna atmosfera - rekao je Radanović za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
simona

25.07.2018 05:53

Sloa je jsuper lik, nijeon udario na Andriju,jednostvno njgo menadžer jeangažovan zate stvari. ndrija jsvakako d može da ga angažuje kad želi, Slob je uk preman dxda pea za se. Ubija jmladić kako jpeva. Druga je jpriča, ova kurada na kadrt, koja je zlo nevidjeno.Dobro se Andrija konačnooslobodio lujke. Sloba toisto mora da urdi inače će g uništiti. Ona grm mozg mena manipulatorka belosetska.Loš je čoek.

Odgovori 9 24
Joja

25.07.2018 17:44

@simona - Brate, aj sastavi se, pa komentarisi. Deluje kao da ni sama ne znas sta si htela da napises.

Ana

25.07.2018 06:01

Nema brige za Andriju, iskoristio je vezu sa Kijom da ispromoviše lokal. Čak se odmah nakon sahrane Kijinog tate (uveče) tagovao u svom restoranu, da bi što više ljudi videlo. Nije džabe njega Kija otkačila. Čak je i na instagramu prihvatio 60.000 Kijinih fanova, a pre Zadruge nije imao ni 1.000.

Odgovori 28 8
Hm

25.07.2018 06:24

Andriji čim opadne promet u lokalu, on da izjavu o Kiji. Andrija ispade veći paćenik i od Slobe i od Filipa.

Odgovori 34 7