KIJA SE MUVA SA BRATOM NAŠE MANEKENKE?! Pozvala ga u stan OVO DA JOJ NAMESTI!

Autor:

Zadruga

26.07.2018

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oko pobednice rijaltiija "Zadruga" Kristine Kije Kockar je enigma. Od toga da li će se pomiriti sa još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem, do toga da li je imala s*ks sa Filipom Đukićem u pomenutom šou programu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Poznato je da su najfatalnije žene upravo te koje se čine kao jedna velika "tajna", a u tu kategoriju definitivno možemo stvrstati i Kristinu. Iako ona tvrdi da je niko ne muva, more imena pretežno relativno poznatih muškaraca upravo se pominju u njeno.

Nakon Ognjena Kostića Struke, Stefana Šebeza, Stefana Karića, Bogdana Bogdanovića na ovaj spisak se upisao i brat srpske manekenke i voditeljke Olje Crnogorac, Ognjen Crnogorac.

Naime, nakon što je   Kristina objavila jednu fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj pozira pored televizora oglasio se i Crnogorac:

- Opet trebam da nameštam kanale? -napisao je ispod njene slike

A, onda je usledio i Kijin odgovor:

- Kad se uselim u svoj stan!

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official
Ko to namešta kanale Kiji Kockar?!

Izgleda da Sloba nije bio taj koji je ženi nameštao kanale na televizoru, a da li je bio u prostoriji dok je Ognjen to radio ne znamo. Uglavnom, ostaju nerazjašnjena još neka pitanja. Poret TV kanala da li on ume da namesti još nešto kao na primer WC šolju za koju se sumnja da je Kija razvalila u "Zadruzi" ili da li je možda je u mogućnosti da popravi skrhano srce žene koja je u procesu razvoda?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading