(VIDEO) LUNA OPET KRŠI ZAKON!

Autor: alo.rs

Zadruga

27.07.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna se maksimalno opustila i ludovala sa drugaricom ne obazirući se na propise.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Oko vozačke dozvole Lune Đogani dosta se spekulisalo tokom njenog devetoipomesečnog boravka u rijalitiju "Zadruga" budući da je u jednom navratu ispričala svom tadašnjem dečku Slobi Radanoviću da je platila polaganje ispita jer ju je mrzelo da uči. Ipak, novopečena dizajnerka je kasnije istakla kako je u pitanju bila šala koju su mnogi pogrešno protumačili.

Ipak, ona se sada ponovo našla na meti negativnih komentara i to upravo zbog vožnje automobila, a za to je odgovoran video klip koji je sama postavila na društvene mreže.

Na njemu možemo videti Lunu kako u svom automobilu vozi drugaricu, dok nasmejane pevaju uglas popularne pesme, među kojima je ponovo i novi singl Anastasije Ražnatović, a malo kome je promakla činjenica da Đoganijeva tom prilikom krši zakon.

 

?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jul 26, 2018 at 11:35am PDT

Ona za sve to vreme ne nosi pojas, kao što je zakonom propisano, i i te kako kažnjivo. Podsetimo, dok su ranije kazne za ovaj prestup bile 5.000 dinara sada su povećane na 10.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Emina

28.07.2018 08:13

Vozi kako zna. Niko joj nista ne moze.

Odgovori 22 0
Djordje

28.07.2018 20:24

Treba je kazniti sa 10.000 dinara.

Odgovori 10 0