SLOBA POSLAO KIJI TORTU?!

Autor: pink.rs

Zadruga

27.07.2018

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar ove srede predstavila je beogradskoj publici svoju prvu pesmu "Ne vraćam se na staro", koju je snimila sa "Ministarkama", na jednom prestoničkom splavu gde su je podržali Veljko Ražnatović, Lepi Mića, Mina Vrbaški i mnogi drugi koju su uživo želeli da je čuju i vide, a u publici se ovaj put nije našao njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

- Čuli smo se oko nekih drugih stvari, uglavnom rekao mi je da ne zna kako će se to protumačiti i da nema sa kim da dođe. U svakom slučaju, imamo ovde milion zajedničkih prijatelja - obrazložila je Kija pred kamerama "Premijere" razloge zbog kojih se Sloba nije pojavio, a onda odgovorila na spekulacije da su cveće i pokloni koji su joj stigli na nastup poslati upravo od njega.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Torta koju je dobila Kija Kockiar

- Ne verujem da je od Slobe, ali, u svakom slučaju, ko god da je poslao - hvala mu. Ne jedem nešto preterano slatko, ali ponudiću ostale oko mene - objasnila je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
TEO

31.07.2018 20:57

Opet šuplja priča. Sigurno joj on nije jposlao.

Deki

02.08.2018 16:39

Dobila je od njega, kad bi se zezali..hahha