UDAJE SE NADEŽDA BILJIĆ?!

Autor:

Zadruga

27.07.2018

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Nadežda Biljić pokazala se u ovom programu kao devojka modernih shvatanja koja uvek kaže ono što misli!

 

Idemooooo arbajt :)

A post shared by Nadežda Biljić (@nadezdabiljic) on Jul 14, 2018 at 5:38am PDT

U rijalitiju se i zaljubila u Mikija Đuričića, a tamo se i verila. Njena sreća je bila neopisiva zbog prstena koji je nosila na ruci, ali to nije potrajalo jer pevačica svoju romansu nakon rijalitija nije nastavila sa pčelarom iz Kupinova. Sudbina koju je doživela je oslikana jednim delom kroz njen novi singl pod nazivom "Budale".

Veridba nije krunisana brakom, a Biljićeva očigledno žudi da se što pre uda. Na jednoj od fotografija koje je objavila na svom Instagram pokazala je kako izgleda u beloj venčanici, a ovim i Mikiju kakva bi bila kao nevesta. 

Foto: printscreen/instagram.com/nadezdabiljic
Nadežda Biljić

Da podsetimo, Đuričić je izjavio da ima novu devojku i da je srećno zaljubljen, a da li će ga ova fotografija bivše uznemiriti ostaje da saznamo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading