MIKI JE PROŠLOST: Nadežda u vezi s PEVAČEM!

Autor: Pink.rs

Zadruga

29.07.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene koje su se prepričavale poslednjih meseci u zadruzi, definitivno su bile one nastale tokom s*ksa Nadežde Biljić i Mikija Đuričića, a njihova privlačnost završila se i veridbom. Ipak, to nije potrajalo i Miki je napustio i Nadeždu i "Zadrugu" koja je izašla nedugo posle njega i potražila ga.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pukla veridba... Nadežda i Miki
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A delovali su srećno... Biljićeva i Đuričić

Međutim, kako pevačica i pčelar nisu nastavili vezu, svako je krenuo svojim putem, Miki je ostao u Kupinovu, a Biljićeva se bacila na posao, snimila pesmu po opisu na svoj seks u rijalitiju i našla novog dečka. Sve o novoj Nadeždinoj vezi otkrio je izvor blizak pevačici koji tvrdi da je Biljićeva u vezi sa pevačem:

- Nada se zaljubila do ušiju. Oni svaki slobodan trenutak provode zajedno, sjajno se slažu. Pošto su iz iste profesije, mogu da razumeju obaveze koje oboje imaju, naročito sada, kada je izašla nova Nadina pesma. Ona ga još uvek nije upoznala sa roditeljima, ali nema sumnje da će ga Slavica i Radoje odlično prihvatiti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Okrenula "novi list", našla drugog dečka... Nadežda

Novu vezu potvrdila je Nadežda, ali je izjavila da ovoga puta želi svoju intimu da sačuva za sebe:

- Istina je da sam emotivno ispunjena ali ne želim još ništa da otkrivam, da ne bi krenulo po zlu. Poučena prethodnim iskustvom, ovog puta ću svoju intimu sačuvati za sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading