MILJKOVIĆ POTROŠIO ZA NOĆ 3.000 EVRA, A onda slao Miljani poruke!

Autor:

Zadruga

30.07.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 10 meseci "zatočeništva" u rijalitiju "Zadruga", učesnici ovog programa izgleda da su rešili da iskoriste svu popularnost i pare koje su "krvavo" zaradili!

Foto: Republika
Marko Miljković

Jedan od njih je i "smerni" zadrugar Marko Miljković koji trenutno boravi u Budvi gde se očigledno odlično provodi!

Foto: Republika
Marko Miljković

Marko je sinoć svratio do jednog poznatog crnogorskog kluba u kojem nije štedeo pare, jer je za samo jednu noć kako naš izvor navodi potrošio 3000 evra. 

RepublikaFoto: Republika
Marko Miljković ćestitao rođenje sina Miljani Kulić

Dok je Miljković nazdravljao sa ljudima i ispijao čašu čivasa ujedno je čestitao rođenje deteta svojoj "idi mi, dođi mi" drugarici Miljani Kulić poželevši pre svega zdravlje njenom sinu Željku!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jelena

01.08.2018 01:30

Bez obzira na svu njihovu razlicitost, on joj je bio najneznija podrska tokom trudnoce i svakako imao posebnu ulogu kad joj je bio najpotrebniji. Sjajan je Marko. Sa godinama je dobio na muzevnosti. Nezna dusa koja se neuspesno krije iza cool stava. Ostavio odlican utisak u Zadruzi.

Odgovori 15 2
Jelena

01.08.2018 12:18

@Jelena - Ostavio je odlican sveukupni utisak. Velika mu je mana alkohol. Kad se napije ne zna sta radi i ujutru se ne seca sta je radio.

Odgovori 14 0
Jelena

01.08.2018 14:46

@Jelena - U pravu ste, imenjakinjo... veliki je to problem i uvek me je rastuzivalo kad se onako divan mladic pretvarao u nesto sasvim suprotno kad se napije. Ono sto mi je najtuznije je to sto on umanjuje taj problem kad se o tome govori, culi smo to mnogo puta u Zadruzi. Od srca mu zelim da se oslobodi tog problema, ali ce pre svega morati da prizna sebi da je u problemu i da to nece nestati samo od sebe.