Zorani prekipelo: MUKA MI JE OD KIJE I LUNE!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.07.2018

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Zorana Stefanov i Bora Santana bili su gosti u sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita". Oni su sa novinarom i voditeljem Darkom Tanasijevićem podelili sve informacije i detalje o kojima se pričalo po izlasku iz rijalitija "Zadruga".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorana Stefanov

Gledaoci su takođe imali mogućnost da se uključe uživo u program i daju svoj sud i pitaju šta god žele goste. Kada je bilo reči o ljubavnom trouglu čiji su glavni akteri Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar, Zorana je istakla da ne staje ni na čiju stranu i da je ne interesuju osude drugih zbog toga. 

- Mene ne zanima ni Kija, ni Luna, mene zanimam samo ja... Svi mi imamo različito mišljenje. Muka mi je i od Kije i Lune i od toga ko je na čijoj strani. Ne mrzim ni jednu ni drugu, popiću kafu i sa jednom i sa drugom. Prenosila sam i jednoj i drugoj informacije... Pustite me više tih vaših stana. Kija i ja smo imale i te kako korektan odnos u Zadruzi - rekla je iznervirano Zorana.  

Pinkova zvezda je istakla da i jednu i drugu zadrugarku podjednako poštuje i da ne želi da se meša u njihov odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milan

31.07.2018 20:29

Zavist je to.

Odgovori 10 2